>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Magic bierze ten mecz Heat strasznie słaba psycha dlatego przegrywaja te końcówki wystarczyło jeden z tych 4 ft trafić i jeszcze mieli teraz piłke 11 sekund i pudło.

Magic @1.8

Ehh teraz 2.05 można łapać.
✅

Dzięki Dragić gdyby nie Twoja pudła z FT to by tych dogrywek nie było i bym nie odrobił.

H 902

hank

Użytkownik
Tez czasem puszcze w totku, to zawsze kosza na KZ (koncowe zwyciestwo) daje tam.
Tylko to KZ jest schowane w zdarzeniach pobocznych, a na czołówce 3 drogowo i to gubi, bo ja nawet jak czasmi tam zagram kosza, to jak juz wychodzę z kuponem, to po jakimś czasie dociera do mnie że to na 48 minut. W necie zawsze jest ML i z przyzwyczajenia sie zapomni ze tam jest inaczej. Tylko fortuna ma jak internetowi.
Ja mialem Cavs po 1,6
X2 bylo pewnie cos w granicach 1,4
A KZ myśle ze 1,45-1,5.
Nie byłoby duzej roznicy, a bylaby kasa. Szkoda, bo to przez głupotę, tym bardziej ze ostatecznie olalem tą kontre. No nic jest jeszcze drugie ako 3,7 w grze, zamyka je GSW -9,5, mam nadzieję ze tu obędzie sie bez niespodzianek, bo Utah jednak troche oslabione.

5567 719

5567

Użytkownik
Zlapalem sobie linie 104,5 na Goldeny w polowie 1 kwarty i wydawalo sie formalnoscia, ale oczywiscie wchodzi w 4q szrot, ktory nie umie przez kilka min. punktow zdobyc i brakuje punktu :grin: Wszelkie overy to jednak totalna loteria. Portland widze tez wzorowo dojechani, klasycznie w 4q zapomnieli jak grali przez 3q :grin:
Kuzyn 2x3 w koncowce haha
Jeden Kuzyn niszczy Portland

5567 719

5567

Użytkownik
buahahahah Kuzyn wyrzucony z boiska i za chwile wraca... Komentator mowi, ze nigdy czegos takiego nie widzial... :grin: Idealne dopelnienie Goldenow, mozna isc spac ^^

D 192

delfi

Użytkownik
Jak dla mnie:
Spurs @1,86✅
Miśki @2,20⛔
Dnever +8 @1,90⛔
Utah u211 @1,90✅
Portland @1,95⛔
Pacers +4,5 @1,90⛔
Bucks @2,45⛔
Wszystko single. Postaram się rozliczyć rano przed pracą żeby nie było, że nie rozliczam jak niektórzy ????
Noc na minus ale było wyjątkowo pechowo. Dogrywki Bucks i Grizzlies przekreśliły wszystko, Portland na 40 sek przed końcem remisował po 119.

ziomus7355 152

ziomus7355

Użytkownik
Nba to patologia coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze jest to nie do gry. Boston - Mephis dwie underowe kwarty. Po czym Memphis zapomina jak sie broni i po przerwie dwie overowe. Gdzie logika?

wcaleniee 195

wcaleniee

Użytkownik
Nba to patologia coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze jest to nie do gry. Boston - Mephis dwie underowe kwarty. Po czym Memphis zapomina jak sie broni i po przerwie dwie overowe. Gdzie logika?
NBA to patologia bo Ci kupon nie siadł i nie można przewidzieć co się wydarzy?:] NBA to najlepsza zawodowa liga świata koszykówki, z najlepszymi graczami na świecie. NHL to też patologia?;)

loj99 530

loj99

Użytkownik
a i na nba:
Indiana Pacers @2,67 ⛔
Miami Heat @1,66 ⛔
Memphis Grizzlies @2,20 ⛔
Portland Trail Blazers @2,00 ⛔

rano rozliczę pograne razem (duże ako)⛔ i w singlach :]
no to super noc za nami xd

lecimy w itf bo już 1/16 i można już grać ale ostrożnie ze stawką, zaczynają o 10.00

Ivana Jorovic @1.40
Sofia Shapatava @1.55
Ayla Aksu @2.10
Ako: 4,557

ziomus7355 152

ziomus7355

Użytkownik
NBA to patologia bo Ci kupon nie siadł i nie można przewidzieć co się wydarzy?:] NBA to najlepsza zawodowa liga świata koszykówki, z najlepszymi graczami na świecie. NHL to też patologia?;)
Akurat masz pecha bo nie obstawiam, tylko obserwuję ;) jak widać masz kiepskie pojęcie o procederach w nba ;)

G 370

golkiper

Użytkownik
te kursy na Filipnach to jakaś kpina ? czemu tak bardzo niedoceniają Fuel?
wale na Fuel 5,50@ szkoda nie spróbować, bo to taka śmiszna liga, że szkoda gadać

Otrzymane punkty reputacji: +7
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom