marcinmotyl
Użytkownik
kurde dwa typy dwie dogrywki :/ i chyba nic z tego nie będzie ????Na nocke pograłem taki dubelek
Milwaukee
Memphis
kurde dwa typy dwie dogrywki :/ i chyba nic z tego nie będzie ????Na nocke pograłem taki dubelek
Milwaukee
Memphis
Magic bierze ten mecz Heat strasznie słaba psycha dlatego przegrywaja te końcówki wystarczyło jeden z tych 4 ft trafić i jeszcze mieli teraz piłke 11 sekund i pudło.
Magic @1.8
Ehh teraz 2.05 można łapać.
Tak ladnie zaczeli ????NHL
Ducks ML@2,55 bet365 1/10
No, w Totku zagrane, wystarczylo x2 napisać, ale nie mysli sie o dogrywce. Za glupote sie placi.miales win w reg.?
Tez czasem puszcze w totku, to zawsze kosza na KZ (koncowe zwyciestwo) daje tam.No, w Totku zagrane, wystarczylo x2 napisać, ale nie mysli sie o dogrywce. Za glupote sie placi.
Tylko to KZ jest schowane w zdarzeniach pobocznych, a na czołówce 3 drogowo i to gubi, bo ja nawet jak czasmi tam zagram kosza, to jak juz wychodzę z kuponem, to po jakimś czasie dociera do mnie że to na 48 minut. W necie zawsze jest ML i z przyzwyczajenia sie zapomni ze tam jest inaczej. Tylko fortuna ma jak internetowi.Tez czasem puszcze w totku, to zawsze kosza na KZ (koncowe zwyciestwo) daje tam.
Noc na minus ale było wyjątkowo pechowo. Dogrywki Bucks i Grizzlies przekreśliły wszystko, Portland na 40 sek przed końcem remisował po 119.Jak dla mnie:
Spurs @1,86
Miśki @2,20
Dnever +8 @1,90
Utah u211 @1,90
Portland @1,95
Pacers +4,5 @1,90
Bucks @2,45
Wszystko single. Postaram się rozliczyć rano przed pracą żeby nie było, że nie rozliczam jak niektórzy ????
NBA to patologia bo Ci kupon nie siadł i nie można przewidzieć co się wydarzy?:] NBA to najlepsza zawodowa liga świata koszykówki, z najlepszymi graczami na świecie. NHL to też patologia?Nba to patologia coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu ze jest to nie do gry. Boston - Mephis dwie underowe kwarty. Po czym Memphis zapomina jak sie broni i po przerwie dwie overowe. Gdzie logika?
no to super noc za nami xda i na nba:
Indiana Pacers @2,67
Miami Heat @1,66
Memphis Grizzlies @2,20
Portland Trail Blazers @2,00
rano rozliczę pograne razem (duże ako) i w singlach :]
Akurat masz pecha bo nie obstawiam, tylko obserwuję jak widać masz kiepskie pojęcie o procederach w nbaNBA to patologia bo Ci kupon nie siadł i nie można przewidzieć co się wydarzy?:] NBA to najlepsza zawodowa liga świata koszykówki, z najlepszymi graczami na świecie. NHL to też patologia?
Al Arabi - Al Wakhrah - TEN MECZ JEST DZISIAJ ??https://forum.bukmacherskie.com/f15/live-betting-115852-9.html#post6238724
Macie jakieś propozycje, żeby Ci co chcą grać ze mną łapapali podobne kursy i linie?