>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
filipek1996 1,3K

filipek1996

Użytkownik
NBA to jedno wielkie &quot;show&quot;, moze sie powtarzam ale takie sa fakty..
Dokładnie, mi NBA kojarzy się z rieslingem i wielce prawdopodobne może być ustawianie meczy, choć z drugiej strony poziom bardzo wysoki, więc możliwe, że jak wchodzi ławka to ten poziom czysto sportowy wzrasta do takich cudów jak ostatnio w Minnesocie. Jedno jest pewne, że nigdy się nie dowiemy, ale na pewno lepiej obejrzeć takie show, niż Eurolige, bo przecież tego nie da się oglądać ????

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
NBA to jedno wielkie &quot;show&quot;, moze sie powtarzam ale takie sa fakty..
Mi Lakers jako ostatni zamykalo kupon w meczu z Sacramento ,a mislem handi cos ok +10.5pkt na nich do przerwy prowadzili 9 pkt,moglem zamykac bez 35e. poszedlem spac bo pomyslalem,ze łatwo wejdzie.
Kings wygrali 3 kwsrte 20 punkti,a mi wygrana 600e poszla sie....

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Mi Lakers jako ostatni zamykalo kupon w meczu z Sacramento ,a mislem handi cos ok +10.5pkt na nich do przerwy prowadzili 9 pkt,moglem zamykac bez 35e. poszedlem spac bo pomyslalem,ze łatwo wejdzie.
Kings wygrali 3 kwsrte 20 punkti,a mi wygrana 600e poszla sie....
wiem, nie dosc dawno to bylo ???? Kings chyba cos 30:9 czy jakos tak w 3ciej.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Dla tych ktorzy jednak lubia ten show i cos maja zamiar pograc to polecam over 239.5 jak bedzie na bet365. Ja personalnie nie gram, jako ze NBA ogladam jako 2h komedie. ale 239.5 warto.
P..S. Lakersy to wygraja...ju widze jutrzejsza LA times..zakladka sport jak to Lakers wygrali z Hornets trojkami. Biznes sie musi krecic.

C 370

cinek9191

Użytkownik
heheh zero, koniec. żadnych Pelicansów na dziś.... 1min... do końca prowadzą 4.... mówie wejdzie kwarta za @2,10 NO --- 30 s poźniej remis i piłka dla 76sers.... zostało kilka s... po nieudanej akcji 76sers.... i trafili za 2kę bumcykcyk ufffff. Ale ten mecz już omijam szerokim łukime.... miałem 2 połowę ominąć ... ufff

H 902

hank

Użytkownik
Co tam masz, mi pewnie Phila nie wejdzie ?
W Totku byłem odebrać kase, za brak czerwonej karki w całej kolejce Ekstraklasy, rozgadałem się z ziomkiem i puściłem za 400 puściłem Real+ -5,5 Uniks + over10,5 Brocka Motuma (fartem pokrył)+ Cavs + over 208,5 w Nowym Yorku.

A do tego już na necie Lalki +15,5 + Memphis +8,5 + -9,5 Toronto + -9,5 GSW, ako 3,47 wyszło.

Stwierdziłem że będę obniżał te linię, bo te główne to wychodzę jeden dzień na plus, drugi na minus, i nic z tego tak na prawdę nie ma.

H 902

hank

Użytkownik
No i widzisz Tomek, ledwo napisałem że się coś usra, to już 17 punktów zapasu Cavs stopniało.

Indiana dobrze gra dzisiaj, może uda się wygrać na wyjeździe.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom