M
163
maniek04121993
Użytkownik
Lakers 77-60 77-75 i co nagle zapomnieli jak sie gra?
NBA to jedno wielkie "show", moze sie powtarzam ale takie sa fakty..Lakers 77-60 77-75 i co nagle zapomnieli jak sie gra?
Dokładnie, mi NBA kojarzy się z rieslingem i wielce prawdopodobne może być ustawianie meczy, choć z drugiej strony poziom bardzo wysoki, więc możliwe, że jak wchodzi ławka to ten poziom czysto sportowy wzrasta do takich cudów jak ostatnio w Minnesocie. Jedno jest pewne, że nigdy się nie dowiemy, ale na pewno lepiej obejrzeć takie show, niż Eurolige, bo przecież tego nie da się oglądać ????NBA to jedno wielkie "show", moze sie powtarzam ale takie sa fakty..
Mi Lakers jako ostatni zamykalo kupon w meczu z Sacramento ,a mislem handi cos ok +10.5pkt na nich do przerwy prowadzili 9 pkt,moglem zamykac bez 35e. poszedlem spac bo pomyslalem,ze łatwo wejdzie.NBA to jedno wielkie "show", moze sie powtarzam ale takie sa fakty..
wiem, nie dosc dawno to bylo ???? Kings chyba cos 30:9 czy jakos tak w 3ciej.Mi Lakers jako ostatni zamykalo kupon w meczu z Sacramento ,a mislem handi cos ok +10.5pkt na nich do przerwy prowadzili 9 pkt,moglem zamykac bez 35e. poszedlem spac bo pomyslalem,ze łatwo wejdzie.
Kings wygrali 3 kwsrte 20 punkti,a mi wygrana 600e poszla sie....
Co tam masz, mi pewnie Phila nie wejdzie ?Haha, idzie tak dobrze, że aż zaczynam się zastanawiać co się w drugiej połowie zesra.
W Totku byłem odebrać kase, za brak czerwonej karki w całej kolejce Ekstraklasy, rozgadałem się z ziomkiem i puściłem za 400 puściłem Real+ -5,5 Uniks + over10,5 Brocka Motuma (fartem pokrył)+ Cavs + over 208,5 w Nowym Yorku.Co tam masz, mi pewnie Phila nie wejdzie ?
Knicks @2.45 bet365 próbuje