Kaiserslautern! <3 1:1Nurnberg - Kaiserslautern powyżej 1.5 @1.66 x 304
Gas Metan odrobiony ???? w 2 zakłady
Kaiserslautern! <3 1:1Nurnberg - Kaiserslautern powyżej 1.5 @1.66 x 304
Liverpool powinien z czasem przyciskać coraz mocniej i się odkrywać, ale czy 7 wejdzie? Bardzo wątpięPanowie co wy na over rogów 6 albo więcej w Anglii????:grin: zostanę zbiczowany??:grin:
Trzeba poczekac i zoabczyc jak wejda w druga czescMogę kontrować over 1.5 po kursie 2.24 i mam piękny surebet :grin:
Tylko zastanawiam się czy warto..
Ok gram !FC Porto - Chaves @ 2,10 Bet365
Pobierać !!
Ale 2 połowa może być zupełnie inna od 1 z golami kartkami korkami itp po 1 połowie w sumie padaka więcej szumu robią kibice gospodarzyLiverpool powinien z czasem przyciskać coraz mocniej i się odkrywać, ale czy 7 wejdzie? Bardzo wątpię
Zwrot:]Kij im w plecy z tymi korkami PSV rezerwa DNB @ 1.83
Dla mnie na plus City- Chelsea, City-Arsenal. Powinienem dodać że kiedyś znacznie lepsze mecze się zdarzały.Jak dla mnie większa część hitowych meczów z tego sezonu była bardzo dobra.
NiestetyJong się obudziło, ale do przerwy remis. Pora na wygraną 2 połowę
8 rogów w Ewertonie moim zdaniem ciężko bo sam mam over 10 lepszy rydz niż nic .Niech lepsi się wypowiedzą
Nie uważam się za lepszego, ale 9.0 to wysoka linia, może być ciężko, over 6,5, 7,5 ogarną myślę, bo będzie jak ktoś pisał zupełnie inny mecz w drugiej połowie, ale 9 może być ciężko ogarnąć8 rogów w Ewertonie moim zdaniem ciężko bo sam mam over 10 lepszy rydz niż nic .Niech lepsi się wypowiedzą
Athletic Bilbao - Celta Vigo Celta gol @1.80 Bet365