>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [47]

Status
Zamknięty.
lamora365 495

lamora365

Użytkownik
Norymberga prowadzi 1:0. No, może jeszcze jednego wcisną.

Jak stawiałem to mi się zjebało, że Nurnberg jest liderem, same overy, no i dopiero ogarnąłem że mi się nie ta zakładka na flashu włączyła jak postawiłem ???? Może jeszcze wejdzie.
a na kogo chcialeś postawić ?

mireck 33

mireck

Użytkownik
Te rozne w Bilbao dobre, tylko ciekawe czy nie zatrzymaja sie w drugiej polowie ????
Raz grałem over 11, w pierwszej połowie nabili 10, a w drugiej 1 :p Oby to był tylko 1 ceikawy przypadek przy pracy ????
Ps. Już 8 korków. Jak tak pójdzie to pokryją linie do przerwy.

pcsx4 340

pcsx4

Użytkownik
Przegraliście pieniądze tymi overami i btsami w Liverpoolu no i ja też ???? Ten mecz jest tak słaby, że już nawet na to nie patrze. Macie jakiś dobry nowy film?

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
a na kogo chcialeś postawić ?
Znaczy się może bym tego wcale nie stawiał, bo Kaiserslautern w ostatnich meczach 4x zaliczyło 0:0, a raz 1:1. Ale pomyślałem że Norymberga taka zajebista to 2:0 powiozą. Jakież było moje zdziwko jak ogarnąłem tabelę raz jeszcze. No cóż ????

mireck 33

mireck

Użytkownik
Przegraliście pieniądze tymi overami i btsami w Liverpoolu no i ja też ???? Ten mecz jest tak słaby, że już nawet na to nie patrze. Macie jakiś dobry nowy film?
Wszystko co poszło na liverpool - everton zwrócą korki z meczu Bilbao.(oby) 9 do przerwy :grin:
PS.
Derby i puchary to chyba najgorsze mecze do gry ;/

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom