lamora365
Użytkownik
To musi być smutna liga rezerwowa:grin:tam to norma, w poprzednim meczu Szachtaru też karny nie strzelony
To musi być smutna liga rezerwowa:grin:tam to norma, w poprzednim meczu Szachtaru też karny nie strzelony
Teraz all in w Optic polecam.
wiem... widziałem....a już się z gąską witałem.... :;/:Haha, Donieck nie trafił karnego
1,4Ktoś ogarniał jaki był kurs na Legendę Slammersów po utrzymaniu serwisu przez Marka?
To więcej dało się złapać pre ????
Dynamo - SzachtarUkraina youth
Dynamo - Szachtar
1 gol Szachtar 3,75 bet365
pograne tez dnb Szachtar 3.50 bet365
Pre ile było?To więcej dało się złapać pre ????
gramy narazie cisną :] może coś wpadnie kondycyjnie lepiej wyglądają nie ma się co dziwić po kitajcach, że przegrająKlubowe MŚ
Mamelodi dnb 2.20 !!!
Polecam grać.... ja dość wysoko
ja na rogach łapałem kiedyś kursy w meczu od 10 do 25 nawetCześć wszystkim Powiem Wam, że pierdzielę, nie gram więcej na rogi Wczoraj najpierw 200 umoczyłem na tym Nancy powyżej 2.5 w meczu, a potem 200 na rogach na Realu (zabrakło jednego) i 200 na rogach w meczu jakichś noname'ów Miałem w ciągu dnia zrobione +740, a tu nagle się robi tylko +140 No to wpłaciłem ze Skrilla 300 i zagrałem Gimnasia - Belgrano na rożne w lidze argentyńskiej W pierwszej połowie było 6 około 25 minuty, zagrałem na powyżej 15 po kursie 5.0. Za 300. I nie zgadniecie, weszlo Ostatni, 16 rożny był w 89 minucie jakoś 1500 wzięte, 1200 czystego zysku. Nie ma jak zarobić tyle, co się odrobiło i to na jednym singielku Niemniej zawału można dostać przy tych rożnych, nie gram więcej takiej linii, to był jakiś szalony mecz
Oni tam powinni prowadzić już 1/2:0 lekko, tylko nie potrafią dołożyć nogi ????gramy narazie cisną :] może coś wpadnie kondycyjnie lepiej wyglądają nie ma się co dziwić po kitajcach, że przegrają
Wow, ale to grane pewnie w końcówce? Wchodziło?ja na rogach łapałem kiedyś kursy w meczu od 10 do 25 nawet
Uni dawało 1.2, potem 1.3. Bet wyjechał z 1.53 na start, które zmienił na 1.4. Oddsring dało 1.60, które też skorygowali na 1.40.Pre ile było?