>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
w sts jak masz na live to masz na drużyny rożne i np. drużyna X 7 rożnych lub więcej

wczoraj w Australii Wellington Phoenix miał 0 rożnych do 55 minuty i stał właśnie kurs 25 na ich over 6,5 i skończyli na 7 ????
O stary, no to gratulacje jak to puściłeś ???? Myślisz że warto STS założyć do takich maluszków po lepszym kursie? Na B365 nie ma niestety takich zakładów.

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Z Chin gram Jiangsu Dragons. Kompletnie mi te kursy nie pasują. Statystycznie to też dobrze wygląda. Zobaczymy. Powodzenia. 6@ w B365 jest, chyba najwięcej obecnie.

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
O stary, no to gratulacje jak to puściłeś Myślisz że warto STS założyć do takich maluszków po lepszym kursie? Na B365 nie ma niestety takich zakładów.
myślę, że warto, bo takie kursy nawet z podatkiem są ok ????

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
O stary, no to gratulacje jak to puściłeś Myślisz że warto STS założyć do takich maluszków po lepszym kursie? Na B365 nie ma niestety takich zakładów.
Lepiej sie zastanow zanim tam otworzysz konto. Predzej sie wykrwawisz z kasy niz trafisz te kursy...to nie jest przeciez tak, ze co drugi czy trzeci raz uda ci sie wygrac taki kurs. No chyba, ze grasz za 10 PLNow.

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Lepiej sie zastanow zanim tam otworzysz konto. Predzej sie wykrwawisz z kasy niz trafisz te kursy...to nie jest przeciez tak, ze co drugi czy trzeci raz uda ci sie wygrac taki kurs. No chyba, ze grasz za 10 PLNow.
no wiadomo, że takie kursy się nie gra czesto, muszą być korzystne okoliczności na live, drużyna goni itp

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Grubo gram na b365. Tam to jakbym miał grać to raczej właśnie za drobne. Przecież trafić kursik 15-25 nawet za dyszkę jest fajnie, a ew. strata nie boli. Trzeba tylko pamiętać by grać swoje przekonanie podparte analizą a nie szukać typu po kursie i może być dobrze ????

Bardziej się boję że konto w STS = automatyczne prześwietlenie konta bankowego gracza itd. Lewusy przecież zabraniają kradzieży nie dlatego że jest zła a dlatego że nie lubią konkurencji ????

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Bayer Leverkusen u19 - Rot Weiss Essen u19
jest 2:2 po 65 minutach
grali tutaj ze sobą 3x i zawsze był remis
ciekawe czy znowu ustawią na remis ????

radinho19 241

radinho19

Użytkownik
No kurde albo buki coś wiedzą więcej albo ja sam nie wiem. Torino powyżej 3.5 rożnego +
Manchester United powyżej 5.5 rożnego linie super do zrobienia napewno. Tylko czy tutaj nie ma jakiegoś haczyka?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom