josekubinho
Użytkownik
Czolem, wlasnie na Ciebie czekam i twoje propozycje z ChinCzołem. CO na Chiny pograne?
Czolem, wlasnie na Ciebie czekam i twoje propozycje z ChinCzołem. CO na Chiny pograne?
Wstałem niedawno, dopiero ogarniam. Sporo ładnych kursów na dogi, nie wiem czy nie zagrać kilku płaską stawką, na pewno 2 co najmniej wejdą.Czolem, wlasnie na Ciebie czekam i twoje propozycje z Chin
ostatnio z tym ciężko i to w ostatniej minucie,dwóch głównie...na pewno 2 co najmniej wejdą.
Zagram czyste 1 na 1 kartę Fenerbahce @1,44
Kwarte wygrali ale 2 ptk brakło1 kwarta
Fenerbahce -2.5 @ 1.83
zgadza się, oglądam te mecze. Ale mam dziwne wrażenie, że niektóre to są tak poustawiane że szok. Zdarza się, że Amerykanin cały mecz nie widoczny, nie oddaje wogóle rzutów, przychodzą ostatnie 5 min meczu, bierze piłkę do ręki i oddaje 4 x 3 i wszystko trafia ????ostatnio z tym ciężko i to w ostatniej minucie,dwóch głównie...
2 wygrają?Kwarte wygrali ale 2 ptk brakło
wyszaleje się te Dynamo Kijów czy nie... ile można cisnąć.... :/Ukraina youth
Dynamo - Szachtar
1 gol Szachtar 3,75 bet365
pograne tez dnb Szachtar 3.50 bet365
enbiejowcu, to nie nba ???? w bayi brakuje właśnie 2 takich, bo jak na samych made in china to aż tak nie odstają...Smith bez formy, drewniak straszny, ten wielkolud z Iranu
Ciężki betw meczu mlodego Inter ov 1.5 Ht @1.90
no wiem, samym skośnymi gra Bayi, dlatego nigdy na nich nie gram. Muszę jeszcze przejrzeć te mecze i pewnie przed rozpoczęciemi coś zagram. Klasycznie na doga.jak to mówił bam, "ku..nia" w vipach nie ma rogera ? to się porobiło...
enbiejowcu, to nie nba ???? w bayi brakuje właśnie 2 takich, bo jak na samych made in china to aż tak nie odstają...
w meczu mlodego Inter ov 1.5 Ht @1.90
tam to norma, w poprzednim meczu Szachtaru też karny nie strzelonyHaha, Donieck nie trafił karnego