Sorry szefie, jestem lamusem z komputerów. Poprawię się następnym razem.Nie rozwalać forum. Chcecie to zmniejszajcie zdjęcia i wtedy tez dobrze wygląda.
Wystarczyło wrzucić link do fotki i każdy by sobie kliknął.Sorry szefie, jestem lamusem z komputerów. Poprawię się następnym razem.
Blackhawks w tym sezonie wygrali już sporo meczy po przejęciu prowadzenia.Islanders prowadzą już 2:0 :V
Jakieś wieści z domu? ????Blackhawks w tym sezonie wygrali już sporo meczy po przejęciu prowadzenia.
ale łatwo, zamykam przy 13 pkt prowadzeniu na 2 minuty do konca z 99% zyskiemCearense -3,5 1,83 bet365
Nutki u siebie ostatnie 4z5 zwycięstwa, Devils na wyjeździe 1na5 zwycięstw.Jakieś wieści z domu? ????
Nutki z handi to dobry pomysł? Kiedyś muszą ruszyć
Spokojnie 2ne ????Boston ładuje jak w kaczy łeb ;PP
Nie lepiej pakiet? Mecz powinien być szybki a to daje możliwość zbiórek i asyst. Ja tam wolę często pakietyWarto over 26,5 pkt Lillarda w Betano. Denver kiepsko bronią na obwodzie i przeciwko PG.
a ja pograłem Nutki i Saprisse więc nie mogą dać ciała jak PortoNutki u siebie ostatnie 4z5 zwycięstwa, Devils na wyjeździe 1na5 zwycięstw.
Na papierze jesteśmy faworytem, ale myślę że po regular time będzie remis.
btw. już 2-2 w Barclays Center
Pograli, reputka poszła ???? coś jeszcze masz ciekawego ? ????
Pograli?