>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
zabek 3,6K

zabek

Forum VIP
Chyba w końcu siekiera coś wygra ???? Rudy się spalił, sądziłem że wygra ten mecz. Ale przespałem kurs na +2,5, szkoda.

ziomus7355 152

ziomus7355

Użytkownik
Witam, sprawdzam dzisiejsza Eurolige i co ja widze, Faka(Czarny kon) win z Realem? ???? Ktos relacje zdradzi jesli ogladal?
Real osłabiony bez Lula i Randolpha i Thompkinsa. Nie istnieli na obwodzie. Do tego fatalna skuteczność. Wyciągasz z Realu Lula i ten zespół niczym się nie różni od przeciętnych ekip. Darussfaka zagrała swoje i wygrała bez żadnego problemu. W drugiej kwarcie zrobili 0:14 w pewnym momencie i było po zawodach.

domel206 802

domel206

Użytkownik
te kursy i linie na GSW -knicks to nie sa przesadzone ? Jakby nie spojrzec do knicks ostatnio az tacy slabi nie sa ze linia handi jest 16.5

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
te kursy i linie na GSW -knicks to nie sa przesadzone ? Jakby nie spojrzec do knicks ostatnio az tacy slabi nie sa ze linia handi jest 16.5
Goldeny ostatnie 4 mecze nie pokryli linii przynajmniej -10 hc.
ale u siebie GSW moze sie po nich przejechac w sumiea Nicks maja z nimi fatalny bilans 2 meczy co prawda z lutego i marca, ale jakies handi na +20 mozna by zaryzykowac

H 902

hank

Użytkownik
Dzisiaj Nba od 2, ale lipa. Film jakiś polećcie, thriller/kryminał, w międzyczasie sobie zobaczę.
Z Nba over w Nowym Orleanie i gwałt w w Oakland
o 207,5 NOP-Indiana 1,7
GSW o 119,5 1,94
-15,5 do przerwy 3,4 i
GSW-22,5 3,25
NYK nic nie zrobi, bez Carmelo i Rose&#39;a. Z ławkowiczów to tylko Jennings (dziś s5) coś tam na pewno dorzuci, reszta gra jak wiatr zawieję.
Myślę jeszcze o Bucks.

pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
Dzisiaj Nba od 2, ale lipa. Film jakiś polećcie, thriller/kryminał, w międzyczasie sobie zobaczę.

Z Nba over w Nowym Orleanie i gwałt w w Oakland
o 207,5 NOP-Indiana 1,7
GSW o 119,5 1,94
-15,5 do przerwy 3,4 i
GSW-22,5 3,25
NYK nic nie zrobi, bez Carmelo i Rose&#39;a. Z ławkowiczów to tylko Jennings (dziś s5) coś tam na pewno dorzuci, reszta gra jak wiatr zawieję.
Myślę jeszcze o Bucks.
Obejrzyj sobie &quot;Morgan&quot;

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom