tomek80
Użytkownik
Denver to bierze,ale raczej grał tego nie bede.Kurs na Portland rośnie.
Denver to bierze,ale raczej grał tego nie bede.Kurs na Portland rośnie.
Ponad 2min bez pkt ...????Brasilia Campo ov 39.5
Też tak uważam. Planuje zobaczyć live, jakby przyceglili na początku i linia poszła na dół to jakiegoś oveka będe łapał.Denver to bierze,ale raczej grał tego nie bede.
Ja twardo na Blazers. Denver ma indywidualności, ale Portland to świetny i zgrany zespół, jak na to, że poza Lillardem i może McCollumem nie mają za bardzo wybitnych graczy.Też tak uważam. Planuje zobaczyć live, jakby przyceglili na początku i linia poszła na dół to jakiegoś oveka będe łapał.
Zaufam z tą Morgan, chociaż nie przepadam za scifi.
Filipku mecz jest o 1:10. Nie zaśpij!!!O 1:30 finał Copa Argentina. Sezon temu widziałbym grube value w Rosario, śledził ktoś ostatnio oba zespoły?
Nie bardzo się zgadzam z tym, że Portland to świetny i zgrany team. Moim zdaniem są za bardzo uzależnieni od dyspozycji dnia graczy na obwodzie, takim drużyną zawsze lepiej się gra w domu i głównie tutaj widzę przewagę Denver dzisiaj. Portland jak nie idzie, to nie mają planu B, kończy się na graniu hero ball przez Lilarda. Może wygrają, 50/50, ja nie ruszam.Ja twardo na Blazers. Denver ma indywidualności, ale Portland to świetny i zgrany zespół, jak na to, że poza Lillardem i może McCollumem nie mają za bardzo wybitnych graczy.
G2 vs Godsent
Lekko Godsent
@2.25
https://forum.bukmacherskie.com/f273/nba-grudzien-2016-a-140509-8.html#post6230908Panowie coś w miarę pewnego w okolicach 1,3 kurs na nockę z NBA??
zamysł był dobry, myślę że nawet osoby które stawiały na Hellraisers nie sądziły że wygrają aż tak pewnie. Jutro myszy ze spirit, jak nie wygrają to powinni spaść z globali ????Kiedyś tu pisałem, że co nie podam na forum to nie wchodzi. Tak więc dzisiaj dzień z esportem, ale podałem tu tylko jeden typ, zgadnijcie który :
mogllbys powiekszyc zdjecie bo nic nie widac?Kiedyś tu pisałem, że co nie podam na forum to nie wchodzi. Tak więc dzisiaj dzień z esportem, ale podałem tu tylko jeden typ, zgadnijcie który :