Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Mam pracę zdalną, 1 dzień w tygodniu muszę być w biurze, od poniedziałku nie moge wstać na czas i jutro mam ostatnią szansę, ale jak tu nie oglądac nba w nocy? ????
Mam pracę zdalną, 1 dzień w tygodniu muszę być w biurze, od poniedziałku nie moge wstać na czas i jutro mam ostatnią szansę, ale jak tu nie oglądac nba w nocy? ????
Ja twardo na Blazers. Denver ma indywidualności, ale Portland to świetny i zgrany zespół, jak na to, że poza Lillardem i może McCollumem nie mają za bardzo wybitnych graczy.
Ja twardo na Blazers. Denver ma indywidualności, ale Portland to świetny i zgrany zespół, jak na to, że poza Lillardem i może McCollumem nie mają za bardzo wybitnych graczy.
Nie bardzo się zgadzam z tym, że Portland to świetny i zgrany team. Moim zdaniem są za bardzo uzależnieni od dyspozycji dnia graczy na obwodzie, takim drużyną zawsze lepiej się gra w domu i głównie tutaj widzę przewagę Denver dzisiaj. Portland jak nie idzie, to nie mają planu B, kończy się na graniu hero ball przez Lilarda. Może wygrają, 50/50, ja nie ruszam.
Oczywiście Brazylia na finiszu będzie pewnie utopiona.
NHL
New York Islanders - Chicago Blackhawks
W bramce Islanders dzisiaj Greiss, więc wg mnie kurs na Ekipę z Chicago warty pogrania. Blackhawks ML
kurs 1,80 bet365 2/10
Gdyby wszystko było takie proste jak dzisiejszy cs, 5/6 typów trafnych to nie musiałbym pracować..
Wygranych w NBA, jutro kolejny dzień z csem, mam nadzieję że tak samo udany będzie.
zamysł był dobry, myślę że nawet osoby które stawiały na Hellraisers nie sądziły że wygrają aż tak pewnie. Jutro myszy ze spirit, jak nie wygrają to powinni spaść z globali ????