>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Mam pracę zdalną, 1 dzień w tygodniu muszę być w biurze, od poniedziałku nie moge wstać na czas i jutro mam ostatnią szansę, ale jak tu nie oglądac nba w nocy? ????

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Też tak uważam. Planuje zobaczyć live, jakby przyceglili na początku i linia poszła na dół to jakiegoś oveka będe łapał.

Zaufam z tą Morgan, chociaż nie przepadam za scifi.
Ja twardo na Blazers. Denver ma indywidualności, ale Portland to świetny i zgrany zespół, jak na to, że poza Lillardem i może McCollumem nie mają za bardzo wybitnych graczy.

H 902

hank

Użytkownik
Ja twardo na Blazers. Denver ma indywidualności, ale Portland to świetny i zgrany zespół, jak na to, że poza Lillardem i może McCollumem nie mają za bardzo wybitnych graczy.
Nie bardzo się zgadzam z tym, że Portland to świetny i zgrany team. Moim zdaniem są za bardzo uzależnieni od dyspozycji dnia graczy na obwodzie, takim drużyną zawsze lepiej się gra w domu i głównie tutaj widzę przewagę Denver dzisiaj. Portland jak nie idzie, to nie mają planu B, kończy się na graniu hero ball przez Lilarda. Może wygrają, 50/50, ja nie ruszam.
Oczywiście Brazylia na finiszu będzie pewnie utopiona.

pawel-130361 141

pawel-130361

Użytkownik
NHL
New York Islanders - Chicago Blackhawks
W bramce Islanders dzisiaj Greiss, więc wg mnie kurs na Ekipę z Chicago warty pogrania.
Blackhawks ML
kurs 1,80 bet365 2/10

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
G2 vs Godsent
Lekko Godsent
@2.25
✅✅✅✅
Gdyby wszystko było takie proste jak dzisiejszy cs, 5/6 typów trafnych to nie musiałbym pracować..
Wygranych w NBA, jutro kolejny dzień z csem, mam nadzieję że tak samo udany będzie.

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Kiedyś tu pisałem, że co nie podam na forum to nie wchodzi. Tak więc dzisiaj dzień z esportem, ale podałem tu tylko jeden typ, zgadnijcie który :

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Kiedyś tu pisałem, że co nie podam na forum to nie wchodzi. Tak więc dzisiaj dzień z esportem, ale podałem tu tylko jeden typ, zgadnijcie który :
zamysł był dobry, myślę że nawet osoby które stawiały na Hellraisers nie sądziły że wygrają aż tak pewnie. Jutro myszy ze spirit, jak nie wygrają to powinni spaść z globali ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom