>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
możesz bardziej wyjaśnić ?
no 150 x3 i potem 400 x3
dwa bety i jak wejdzie to jest 1000-1200

ps. u mnie to ciążą stare grzechy, powoli wychodzę na prostą, ale daleka droga jeszcze. Najważniejsze, że chwilówki wszystkie spłaciłem i jestem tam czysty, bo to największe bagno. Został bank i jest ciężko, ale płacę na bieżąco lub jakieś drobne poślizgi do 4-5 dni

gaara88 327

gaara88

Użytkownik
chyba najpewniejsza epcja to dwa bety kurs 3 150 x 3 i 400 x3, bo jak 15 betow to gdzies sie wykolei a tak może
Tylko problem jest z wyborem pierwszego betu. Im wiecej myslisz tym gorzej wybierzesz;p lepiej zagrac 3 single za 50

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
no 150 x3 i potem 400 x3

ps. u mnie to ciążą stare grzechy, powoli wychodzę na prostą, ale daleka droga jeszcze. Najważniejsze, że chwilówki wszystkie spłaciłem i jestem tam czysty, bo to największe bagno. Został bank i jest ciężko, ale płacę na bieżąco lub jakieś drobne poślizgi do 4-5 dni
Dzisiaj czwartek a do czwartku masz raty? I jak ogarnales

H 902

hank

Użytkownik
no 150 x3 i potem 400 x3

czyli ako 9, 3 mecze over/under po 1,9 + jakieś 1,4, pod rząd, bez możliwości pomyłki. powodzenia stary

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
lepiej chyba jakieś rożne na live niż jakieś overy na siłe wysokie
Ziomek, popatrz na moją sygnaturkę i zapomnij o rożnych. Ja też chciałem 200 PLN odrobić na rogach i 2.5 kafla w jeden dzień poszło. Serio, odpuść. Na tych &quot;overach&quot; wczoraj zrobiłem prawie 1200 PLN, a dziś już 220. I lepszy singiel za 50 może się okazać niż stawki po 300 na rożne. Ja grałem właśnie po 300, 400 na rogi i wiem jak to się skończyło ????

perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
w tym Iranie 0:0 do przerwy, fajnie jakby coś tam wpadło to potem można zabijać over 1,5 , bo jak remis 5 może być ????
obie strzelą @5 ????
tylko boję się, że jak remis to na 0:0 ustawią

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
jak najlepiej ze 150 zrobić tysiaka?
niskie kursy czy wysokie?
ja gram za 5%/bet z tego co mam obecnie na koncie
dochodzę do pewnego momentu i wypłata, żeby nie kusiło odrabiać w przypadku ewentualnej czarnej serii.
przy małych kwotach nie widać za bardzo zysku, ale dojdziesz do 3-4 tysięcy, to stawki ok 200zł na bet i kasa naprawdę szybko nachodzi.
dodatkowo taśmy za 1-2%
na początku będzie ciężko grać małymi stawkami, ale z czasem będzie coraz wyżej i wyżej ;)

luk-asz 504

luk-asz

Użytkownik
w tym Iranie 0:0 do przerwy, fajnie jakby coś tam wpadło to potem można zabijać over 1,5 , bo jak remis 5 może być ????

obie strzelą @5 ????

tylko boję się, że jak remis to na 0:0 ustawią
1:1 będzie, idą naprzemiennie ???? Ostatnio było bez bramek.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Wiadomo czemu dziś taki duży kurs na indiane w meczu z pelicans? Póki co nie wyczytałem nic o absencjach w druzynie Pacers, za wyjatkiem Ellisa i cos mi ten kurs smierdzi.
Dzięki za te linki do Realu chłopaki.
Ten kurs tez zauwazylem rano, no i akurat brak Ellisa w tej formie to na plus.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom