Wiem o co Ci chodziło, i pełna zgoda, jakby Messi z Iniestą i Rakiticem zaczęli rzucać te piły za plecy obrońców to DDG by osiwiał przez te 90 minut.Chodziło mi bardziej o to, że bramka CP to wypisz wymaluj akcja w stylu MSN chociażby.
Co do Bailly'ego - grał dzisiaj na prawej obronie właśnie. I chodził jak strzała. To może być dobra alternatywa nawet na boki, bo jest szybki i zwinny.
Mou ma oko do młodych obrońców. Varane, Zouma (top juniorów, ale tragiczna kontuzja go zatrzymała jak wiemy) i teraz Bailly. Tylko to cholerne PNA.
Na Unibecie i Pinku mam, ale pewnie pytasz o 365. czemu wszyscy tam grają, nie ogarniam tego fenomenu.Macie rozliczone Houston? Czekam i czekam, a chce zlecić wypłatę i wreszcie iść spać ????
No, Umtiti też długie lata pogra w Barcelonie o ile się nie połamie na rok czasu.Laporte jeszcze z młodych spoko obrońca, i na Euro mega mi się podobał ten co poszedł do Barcy, Umtiti czy jakoś, francuską rzadko oglądam, więc nie miałem pojęcia że taki gość istnieje.
W ogóle uwielbiam Bilbao, po Atletico ulubiony zespół w Hiszpanii. Być na topie tyle lat, prowadząc ich politykę transferową, szok.No, Umtiti też długie lata pogra w Barcelonie o ile się nie połamie na rok czasu.
Laporte coś przygasł. Poza tym zaporowe ceny robią swoje. Bilbao go zatrzyma, chyba, że wygrają LE i wrócą jego tematy.
Ja głownie WTA śledzę, jest ciekawsze, w ATP jest beton nie do przebicia, jak młodzi zaczną poważnie się stawiać to z większym entuzjazmem podejdę do tematu. poza tym mam nc+, więc tylko kurniki na SuperTenis i Szlemy na ESie oglądam. Czasem jakiegoś Mastersa na streamie wrzucę. Oby tylko Novak nie wygrywał, już to będzie jakaś pozytywna zmiana, ale w sumie w alternatywie Murray, więc dla mnie jest to wybór między dżumą a cholerą.Tenis za kilkanaście dni znowu startuje. Szczerze mówiąc to za mało odpoczynku jest od tych pusiaków.
Mi tam prawdę mówiąc obojętnym jest końcowy zwycięzca turniejów. I tak trwają one tydzień/dwa, codziennie jest zatrzęsienie meczów i duże drabinki, także nie ma znaczenia kto w ostatni dzień wygra.Ja głownie WTA śledzę, jest ciekawsze, w ATP jest beton nie do przebicia, jak młodzi zaczną poważnie się stawiać to z większym entuzjazmem podejdę do tematu. poza tym mam nc+, więc tylko kurniki na SuperTenis i Szlemy na ESie oglądam. Czasem jakiegoś Mastersa na streamie wrzucę. Oby tylko Novak nie wygrywał, już to będzie jakaś pozytywna zmiana, ale w sumie w alternatywie Murray, więc dla mnie jest to wybór między dżumą a cholerą.
Widziałem. No zobaczymy co z tego będzie.Mi tam prawdę mówiąc obojętnym jest końcowy zwycięzca turniejów. I tak trwają one tydzień/dwa, codziennie jest zatrzęsienie meczów i duże drabinki, także nie ma znaczenia kto w ostatni dzień wygra.
Aczkolwiek kibicuje zawsze Murrayowi. Słabość do wyspiarzy :]
Widziałeś to? https://forum.bukmacherskie.com/f21/klubowe-mistrzostwa-swiata-2016-8-18-grudzien-2016-a-140743.html#post6228727
Gram over 25,5 pkt+zb+ast Randle @1.85 Betsson.
Dobry matchup dla niego, powinien około 30 minut pograć to będzie okazja żeby zapunktować.
Do tego over 14,5 zbiórek Whiteside'a i 21,5 pkt Lowry'ego, ako @3.27 w betano, ale to za pół stawki.
Może po prostu lubisz zawodników ofensywnych i dominujących?Murka, jak zaczynał to lubiłem, grał odważnie, dobrze serwował, wchodził w kort.
bez dwóch zdań, ale na Nadala w defensywie patrzyłem z przyjemnością, jak mijał dobiegając w ostatniej chwili.Może po prostu lubisz zawodników ofensywnych i dominujących?
Ja tam tenis Murraya uwielbiam oglądać. Takiej mobilności baseline czy nawet dalej to tour nie widział. I to nie są akcje w stylu ślizgów Djokovica, tylko naturalne poruszanie się.
Paradoksik. ATP chce, żeby mecze trwały krócej, więc zwalniają nawierzchnie. Oby tak dalej...No i nawierzchnię, zwalnianie ich mnie tak irytuję, że głowa mała.
Jak o tym słyszę to mi od razu Rooney przychodzi do głowy ???? Ciekawe co takiego mu dolegało.Rafa miał przeszczep włosów słyszałeś?
Lekka stawka na NBA i lece spać ????
Toronto -4.5
San Antonio -2.5
Miami +6.5
Łączny kurs: 3.01
????
Moje typy dzisiaj słabo ale podratowały bilans typy chłopaków stąd także pany od nba i tak dziękiJak dla mnie do gry z nba dzisiaj:
Indiana @1,95
Charlotte @2 -3,5@2,50
Magic +8,5 @1,95 Magic @4,25
Lakers @2,05
Dallas @2,80
Utah under 199,5 @1,90
Memphis -7 @1,90
Magici drugi dzień z rzędu nie będą mieć takiej skuteczności jak z Atlantą ale Clippersi w ostatnich meczach są fatalni. Lakersi liczę na przełamanie, a grając przeciwko Dallas w roli gospodarza ostatnie dwa spotkania wtopiłem więc czas na zmiany. Pogrubione bety najpewniejsze w moim odczuciu
Brejkers.Coś z NBL?
zakłady punktowe 3xCo myślicie spece od nba?