Dzięki za typ ze zbiorkami ????Whiteside dzisiaj idzie na 30-20 do tego na zajebistym % z gry
SpokoDzięki za typ ze zbiorkami ????
Ostatnio coś obniżyli loty.. z Kings stracili 39 pkt w 3 kwarcie i przegrali ją 26 pkt :grin:Ale Lakersi ceglą...
Ed. 13 pkt w 2q... Brawo LAL
A ta trójeczka ostatnia in and out ???? Szkoda stówki, no ale trudno, nie zawsze mozna wygrywać.Brawo Hornets, tak zje.... mecz
Over 213,5 Clippers - Orlando, close game powinno być dobrze.Cześć, co graliście dzisiaj na nba? Dopiero do domu wróciłem i nie ma czasu za bardzo na analizy.
Kuszą Lakers ale czy warto teraz?
Na własne życzenie niestety, widzę Indiana tez ciała dala. EhhA ta trójeczka ostatnia in and out ???? Szkoda stówki, no ale trudno, nie zawsze mozna wygrywać.
Cykli to cykli, tak jak pisałem to jest najwarzniejsze w tej chwili:Mowiłem,ze Miami ich pyknie.
Houston, miażdzy.Cykli to cykli, tak jak pisałem to jest najwarzniejsze w tej chwili:
http://prntscr.com/djl33z, bo over na Houston to już w zasadzie pewny.
nic siekiera nie ma bo przelewy24 leca w kulki ale widze ze cale szczescieSiekiera zdaję się miał -8,5 na Toronto, osobiste zadecydują. I tak to co Toronto wypuściło przewagę, to trzeba powiedzieć że ma chłopak moc.
Weszło, ale ledwo.