H
733
hajs_enberg
Użytkownik
Sindhu Pusarla 2,75
badminton 365
Sindhu Pusarla 2,75
badminton 365
Cherno More na wyjazdach 3 siła więc łatwo nie będzie... ja w 2 min pograłem handi +2,5 na Varne po 1,50Ale śmierdzi mi bramą Łudo przed przerwą. Kolejna drużyna z tych "słabszych lig" którą podziwiam obok Karabachu ????
Widzę że paru ludzi ubyło z ich 1 składu, ale nadal grają miło dla oka.
AL Arab over 3.5 w meczu @3,50
????Widzisz i tu jest pies pogrzebany.
Kurs ogromny i nieadekwatny do sytuacji na parkiecie, a Ty narzekasz, że dostali runa 10-0 na początku 4 kw.
Dlatego zawsze powtarzam, że kluczem do robienia pieniążków w bukmacherce jest cierpliwość.
Wiesz, do przyszłego roku jest trochę czasu. Jaki kurs na to zdarzenie? ????????
Ja juz 13 lat w tym siedze. Kluczem do robienia pieniazkow jest ryzykowanie. Ja czesciem bylem milionerem niz bankrutem wiec jest dobrze. Znam typa, co gra od 5 lat, klepie tasmy, bety po 5 zlotych i cieszy sie, ze od 5 lat jest na plusie i zarobil juz lacznie z 10 tysiecy... 10 tysiecy przez 5 lat?? Strata czasu
Mniejsza z tym. Planuje koniec bukmacherki, w przyszlym roku biore slub, od zawsze wiedzialem, ze jak juz bede mial zone to typowania juz nie bedzie ????
kasa kasą, ale bukmacherka ma jeden minus : tylko siedzisz pół dnia w domu i mecze, zamiast spotykać się z ludźmi , żyje się jak pustelnikMniejsza z tym. Planuje koniec bukmacherki, w przyszlym roku biore slub, od zawsze wiedzialem, ze jak juz bede mial zone to typowania juz nie bedzie
Apka w telefonie. Ja wczoraj nhl obstawiłem w kolejce do klubowej toaletykasa kasą, ale bukmacherka ma jeden minus : tylko siedzisz pół dnia w domu i mecze, zamiast spotykać się z ludźmi , żyje się jak pustelnik
OczywiścieŁodogorec - Cherno More powyżej 1.5 @1.61 x 200
Masz racje. Ja co prawda mam przy sobie super kobiete, ktora mnie kocha nad zycie i nigdy jeszcze przez moj hazard nie cierpiala ale tyle co znajomosci potracilem to glowa mala. Uprawianie sportu poszlo w odstawke, te nocne maratony itd.. na szczescie nudzi mnie juz to, niedlugo przygotowania do slubu. Ja skoncze z tym, bo mam inny cel, duzo wazniejszy.kasa kasą, ale bukmacherka ma jeden minus : tylko siedzisz pół dnia w domu i mecze, zamiast spotykać się z ludźmi , żyje się jak pustelnik
Slub. Odbedzie sie?Wiesz, do przyszłego roku jest trochę czasu. Jaki kurs na to zdarzenie? :grin:
Ze zmienną stawką godzinową.to jak praca przy komputerze norma :]
Czasami to zapłacić jak za praktyki przychodzi ????Ze zmienną stawką godzinową.
????:grin: prawda, ale za to nigdy nie jest nudnoCzasami to zapłacić jak za praktyki przychodzi ????