>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
tomasj69 163

tomasj69

Użytkownik
Ale śmierdzi mi bramą Łudo przed przerwą. Kolejna drużyna z tych &quot;słabszych lig&quot; którą podziwiam obok Karabachu ????

Widzę że paru ludzi ubyło z ich 1 składu, ale nadal grają miło dla oka.
Cherno More na wyjazdach 3 siła więc łatwo nie będzie... ja w 2 min pograłem handi +2,5 na Varne po 1,50

G 370

golkiper

Użytkownik
znowu mam nierozliczony ten zakłąd o którym pisał HANK na over 201,5 pkt. o co chodzi ?
niesety znowu przegrana ..wrocilo mi ze przegrane

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Widzisz i tu jest pies pogrzebany.
Kurs ogromny i nieadekwatny do sytuacji na parkiecie, a Ty narzekasz, że dostali runa 10-0 na początku 4 kw.
Dlatego zawsze powtarzam, że kluczem do robienia pieniążków w bukmacherce jest cierpliwość.
????
Ja juz 13 lat w tym siedze. Kluczem do robienia pieniazkow jest ryzykowanie. Ja czesciem bylem milionerem niz bankrutem wiec jest dobrze. Znam typa, co gra od 5 lat, klepie tasmy, bety po 5 zlotych i cieszy sie, ze od 5 lat jest na plusie i zarobil juz lacznie z 10 tysiecy... 10 tysiecy przez 5 lat?? Strata czasu

Mniejsza z tym. Planuje koniec bukmacherki, w przyszlym roku biore slub, od zawsze wiedzialem, ze jak juz bede mial zone to typowania juz nie bedzie ????

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
????
Ja juz 13 lat w tym siedze. Kluczem do robienia pieniazkow jest ryzykowanie. Ja czesciem bylem milionerem niz bankrutem wiec jest dobrze. Znam typa, co gra od 5 lat, klepie tasmy, bety po 5 zlotych i cieszy sie, ze od 5 lat jest na plusie i zarobil juz lacznie z 10 tysiecy... 10 tysiecy przez 5 lat?? Strata czasu

Mniejsza z tym. Planuje koniec bukmacherki, w przyszlym roku biore slub, od zawsze wiedzialem, ze jak juz bede mial zone to typowania juz nie bedzie ????
Wiesz, do przyszłego roku jest trochę czasu. Jaki kurs na to zdarzenie? ????

perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
Mniejsza z tym. Planuje koniec bukmacherki, w przyszlym roku biore slub, od zawsze wiedzialem, ze jak juz bede mial zone to typowania juz nie bedzie
kasa kasą, ale bukmacherka ma jeden minus : tylko siedzisz pół dnia w domu i mecze, zamiast spotykać się z ludźmi , żyje się jak pustelnik

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
kasa kasą, ale bukmacherka ma jeden minus : tylko siedzisz pół dnia w domu i mecze, zamiast spotykać się z ludźmi , żyje się jak pustelnik
Apka w telefonie. Ja wczoraj nhl obstawiłem w kolejce do klubowej toalety

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Masz racje. Ja co prawda mam przy sobie super kobiete, ktora mnie kocha nad zycie i nigdy jeszcze przez moj hazard nie cierpiala ale tyle co znajomosci potracilem to glowa mala. Uprawianie sportu poszlo w odstawke, te nocne maratony itd.. na szczescie nudzi mnie juz to, niedlugo przygotowania do slubu. Ja skoncze z tym, bo mam inny cel, duzo wazniejszy.
Wiesz, do przyszłego roku jest trochę czasu. Jaki kurs na to zdarzenie? :grin:
Slub. Odbedzie sie?
TAK: 1.05
NIE: 20.00
????

perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
W pucharze Turcji
over 4,5 do brania@2
Gaziantepor z 1 ligi u siebie z 2 ligowcem, tam wszystko po przerwie jest możliwe.
To Turcja ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom