H
733
hajs_enberg
Użytkownik
no i w 88 red dla ramplaCeroo - Rampla over 5.5 2,0 dwa redy dla cerro
urugwaj rezerwy
365
no i w 88 red dla ramplaCeroo - Rampla over 5.5 2,0 dwa redy dla cerro
urugwaj rezerwy
365
widzi mi się tam ustawka na 1:1Ludo @2.25
chyba znowu sobie podbijają z nimi kursy co ostatnio : http://www.flashscore.pl/mecz/zBUjSOEt/#szczegoly-meczuRed Star Belgrad @2,00 Bet365
Daleko nie szukając to kurs na TAK taki sam jak na Shandong dzisiaj ???? wszyscy wiedzą jak sie skończyłoSlub. Odbedzie sie?
TAK: 1.05
NIE: 20.00
????
Pisałem przed przerwą że 1,6 dziwinie wygląda. 1,6 z takim faworytem przedmeczowym to jest w 70+ minucie, a nie w 40, tym bardziej że podobno grali dobrze.widzi mi się tam ustawka na 1:1
pół minuty i gol :grin:Cytat:
<table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="6"> <tbody><tr> <td class="alt2" style="border:1px inset"> Napisał Calanau ->
No i znowu, wchodze na Zvezde na Unibecie i pozamykane...hehe ...no kurde jak za komuny, albo nie ma w ofercie albo jest ale pozamykane ...
</td> </tr> </tbody></table>
nie jest poblokowane można stawiać gola czerwonych do HT @1,8 ????
Viklhantseva mecz 2.75
365 ITF
No wlasnie, w tym tkwi problem, ze unibetowi zajmuje to 7 minut by otworzyc znowu market. 7 kur** minut, jak bet365 otwiera 30 sec po golu z aktualizacja kursow. Czy ci frajerzy w Unibecie recznie aktualizuja kursy czy co?nie jest poblokowane można stawiać gola czerwonych do HT @1,8
Kurs spadl z 1.05 na 1.01, dzisiaj romantyczny wieczor, postawilem kilka betow na wieczor, z rana zobacze czy moja singlowa gra sie sprawdzi.Daleko nie szukając to kurs na TAK taki sam jak na Shandong dzisiaj ???? wszyscy wiedzą jak sie skończyło
Tak niestety jest, w samej końcówce to już w ogóle nic nie idzie zagrać, bo co chwilę wachania kursu i nie akceptuje kuponu. Ile razy chciałem zagrać w 89 minucie over korków jeszcze, a tam co chwilę komunikat kurs się zmienił.No wlasnie, w tym tkwi problem, ze unibetowi zajmuje to 7 minut by otworzyc znowu market. 7 kur** minut, jak bet365 otwiera 30 sec po golu z aktualizacja kursow. Czy ci frajerzy w Unibecie recznie aktualizuja kursy czy co?
Dokladnie to samo jest zwsze jak gram rogi. Jak tylko jeden rog wpadnie to juz wiem, ze musze czekac 2-3 minuty na to by otworzyli market z nowymi kursami...patogolia, przeciez to jest sredniowiecze ... ????