>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Wiecie może dlaczego przełożyli wczorajszy mecz w portugalskiej lidze handballu?

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Ale śmierdzi mi bramą Łudo przed przerwą. Kolejna drużyna z tych &quot;słabszych lig&quot; którą podziwiam obok Karabachu ????
Widzę że paru ludzi ubyło z ich 1 składu, ale nadal grają miło dla oka.

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Czas na zmiane warty, jestem za stary na bukmacherke! Postawilem Sichuan po kursie prawie 5.75 za 3 stowy, do wyciagniecia ponad 1700 zl. Kurs z 5.75 spadl do 1.11!! No to pomyslalem, ze skontruje. Oczywiscie bet365 mial zablokowane wiec zostawilem. 4Q i run przeciwnikow chyba 10-0 i z kursu 1.11 zrobilo sie ponad 4.00. Zamknalem za 350 zl (50zl do przodu). Pol minuty pozniej moi znowu run zrobili wygrali....
A ja juz 350zl przejebalem i tak na innym. Zamiast miec 1725 mam -300 do tylu z tego beta.
Nie chodzi o kase, bo dzisiaj sporo do przodu, ale przez takie durne akcje trace okazje.
Zachowalem sie jak bankroll. ;/

H 902

hank

Użytkownik
Ale śmierdzi mi bramą Łudo przed przerwą. Kolejna drużyna z tych &quot;słabszych lig&quot; którą podziwiam obok Karabachu ????

Widzę że paru ludzi ubyło z ich 1 składu, ale nadal grają miło dla oka.
czemu kursy na win tak urosły, do 1,6, skoro cisną, a do konca 50 minut?

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Czas na zmiane warty, jestem za stary na bukmacherke! Postawilem Sichuan po kursie prawie 5.75 za 3 stowy, do wyciagniecia ponad 1700 zl. Kurs z 5.75 spadl do 1.11!! No to pomyslalem, ze skontruje. Oczywiscie bet365 mial zablokowane wiec zostawilem. 4Q i run przeciwnikow chyba 10-0 i z kursu 1.11 zrobilo sie ponad 4.00. Zamknalem za 350 zl (50zl do przodu). Pol minuty pozniej moi znowu run zrobili wygrali....

A ja juz 350zl przejebalem i tak na innym. Zamiast miec 1725 mam -300 do tylu z tego beta.

Nie chodzi o kase, bo dzisiaj sporo do przodu, ale przez takie durne akcje trace okazje.

Zachowalem sie jak bankroll. ;/
Jak jesteś pewny jakiegoś beta to graj i zostaw.
Ten mecz to była perełka i błąd buków imo.

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
czemu kursy na win tak urosły, do 1,6, skoro cisną, a do konca 50 minut?
No a jakie mają być? Jest 0-0, 45 minuta. Wzrost kursu na win z 1.20 do 1.60 to akurat nie jest nie wiem jak duży skok ???? Sporo było okazji i jak lepiej pocelują mam nadzieję że będzie ✅

zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Jak jesteś pewny jakiegoś beta to graj i zostaw.
Ten mecz to była perełka i błąd buków imo.
Perelka to by byla, gdyby Sichuan nie dal sobie wbic runa 10-0 w 4Q albo gdyby nie spieprzyli koncowki w 3Q. Ile oni prowadzili, juz +16? No a na poczatku 4Q juz przegrywali. Wygrali po emocjach i walki na rzuty osobiste.
Jedyny blad jaki byl na becie to to, ze nie mozna bylo zamknac przy +16. Zamknalbym za ~1300-1400 i mialbym w dupie wszystko. Z punktu widzenia zimnej glowy zarobilem na tym meczu 50 zl ???? Powinienem sie cieszyc ????

mr.simpson 261

mr.simpson

Użytkownik
Perelka to by byla, gdyby Sichuan nie dal sobie wbic runa 10-0 w 4Q albo gdyby nie spieprzyli koncowki w 3Q. Ile oni prowadzili, juz +16? No a na poczatku 4Q juz przegrywali. Wygrali po emocjach i walki na rzuty osobiste.

Jedyny blad jaki byl na becie to to, ze nie mozna bylo zamknac przy +16. Zamknalbym za ~1300-1400 i mialbym w dupie wszystko.
Widzisz i tu jest pies pogrzebany.
Kurs ogromny i nieadekwatny do sytuacji na parkiecie, a Ty narzekasz, że dostali runa 10-0 na początku 4 kw.
Dlatego zawsze powtarzam, że kluczem do robienia pieniążków w bukmacherce jest cierpliwość.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom