A stawiałeś coś na to? Pisałeś już po goluWiem, to słowo działa jak płachta na byka. Nie doceniłem Indonezji i mnie pokara
Tak :grin:A stawiałeś coś na to? Pisałeś już po golu
Jak idealnie rozpocząć środę.Sichuan @8,5
Lecimy.
Sichuan jeszcze jest @4.40 :}
FK Novi - Borac over 1,5 - 1,72 bet 365
czemu kursy na win tak urosły, do 1,6, skoro cisną, a do konca 50 minut?Ale śmierdzi mi bramą Łudo przed przerwą. Kolejna drużyna z tych "słabszych lig" którą podziwiam obok Karabachu ????
Widzę że paru ludzi ubyło z ich 1 składu, ale nadal grają miło dla oka.
Jak jesteś pewny jakiegoś beta to graj i zostaw.Czas na zmiane warty, jestem za stary na bukmacherke! Postawilem Sichuan po kursie prawie 5.75 za 3 stowy, do wyciagniecia ponad 1700 zl. Kurs z 5.75 spadl do 1.11!! No to pomyslalem, ze skontruje. Oczywiscie bet365 mial zablokowane wiec zostawilem. 4Q i run przeciwnikow chyba 10-0 i z kursu 1.11 zrobilo sie ponad 4.00. Zamknalem za 350 zl (50zl do przodu). Pol minuty pozniej moi znowu run zrobili wygrali....
A ja juz 350zl przejebalem i tak na innym. Zamiast miec 1725 mam -300 do tylu z tego beta.
Nie chodzi o kase, bo dzisiaj sporo do przodu, ale przez takie durne akcje trace okazje.
Zachowalem sie jak bankroll. ;/
No a jakie mają być? Jest 0-0, 45 minuta. Wzrost kursu na win z 1.20 do 1.60 to akurat nie jest nie wiem jak duży skok ???? Sporo było okazji i jak lepiej pocelują mam nadzieję że będzieczemu kursy na win tak urosły, do 1,6, skoro cisną, a do konca 50 minut?
Perelka to by byla, gdyby Sichuan nie dal sobie wbic runa 10-0 w 4Q albo gdyby nie spieprzyli koncowki w 3Q. Ile oni prowadzili, juz +16? No a na poczatku 4Q juz przegrywali. Wygrali po emocjach i walki na rzuty osobiste.Jak jesteś pewny jakiegoś beta to graj i zostaw.
Ten mecz to była perełka i błąd buków imo.
Widzisz i tu jest pies pogrzebany.Perelka to by byla, gdyby Sichuan nie dal sobie wbic runa 10-0 w 4Q albo gdyby nie spieprzyli koncowki w 3Q. Ile oni prowadzili, juz +16? No a na poczatku 4Q juz przegrywali. Wygrali po emocjach i walki na rzuty osobiste.
Jedyny blad jaki byl na becie to to, ze nie mozna bylo zamknac przy +16. Zamknalbym za ~1300-1400 i mialbym w dupie wszystko.