standardowa, nie warto bo mało rzucanie znam się, ale podstawowy center Cleveland Thomson i linia over 8,5
to niska?
standardowa, nie warto bo mało rzucanie znam się, ale podstawowy center Cleveland Thomson i linia over 8,5
to niska?
nie podają mu? bo widzę, że gra około 30 minut a 9 pkt to trzy rzuty i wolnestandardowa, nie warto bo mało rzuca
warto pograc cahilla?Juz tylko 3:2 dla StefanUUUUfa. W ogole co za nazwisko... Stefanów. Jedziesz Adasko!
pozornie niska, ale Thompson nie jest od zdobywania punktów. chociaż dzisiaj można byłoby to zagrać, bo Gasol jest out, ale tak jak mówiłem wcześniej - loteria. jaki kurs?nie znam się, ale podstawowy center Cleveland Thomson i linia over 8,5
to niska?
Nie ma przeciez streama... ja tylko na livescore patrzewarto pograc cahilla?
1.9pozornie niska, ale Thompson nie jest od zdobywania punktów. chociaż dzisiaj można byłoby to zagrać, bo Gasol jest out, ale tak jak mówiłem wcześniej - loteria. jaki kurs?
http://www.basketball-reference.com/players/t/thomptr01/gamelog/2017/nie podają mu? bo widzę, że gra około 30 minut a 9 pkt to trzy rzuty i wolne
Ja pisałem. Wczoraj mi doszła normalnie na Skrill. Nigdy nie miałem zadnego problemu.Ktoś proponował Betano, co z wypłatą u nich bo patrzyłem właśnie w dziale,że dużo narzekań.Dodam, że nie obracam dużych kwot, max do 100-200zł.
Moim zdaniem nie ma. CP u siebie moze powalczycy z MU, a Sunderlandowi nie daje wiekszych szans na gola w meczu z Chelski bus company. Ale moge sie mylic ????Jak myślicie ładowanie się jutro w MU + Sunderland over 0.5 ma większy sens?