szakal1991
Użytkownik
Niech jeszcze wbije brązową bo w 3 partii chyba ze 4 faule zrobił na 3 bilach ???? Jeszcze wierzę w win CahillaAdas Stefanow!!! Jutro o 20 z O'Sullivanem!!!!!!
????
domyslam sie, ze dla niego to spelnienie marzen.
Niech jeszcze wbije brązową bo w 3 partii chyba ze 4 faule zrobił na 3 bilach ???? Jeszcze wierzę w win CahillaAdas Stefanow!!! Jutro o 20 z O'Sullivanem!!!!!!
????
domyslam sie, ze dla niego to spelnienie marzen.
heh to masz nie zaciekawie ale kto wie moga dalej ceglic. zrobia 17:13 i git na bet juz 152.5 takze musisz wierzyc!!
No mam nadzieje, ze nie zjebie tego. Ogolnie nie lubie typa, ale co Polak to Polak ????Niech jeszcze wbije brązową bo w 3 partii chyba ze 4 faule zrobił na 3 bilach ???? Jeszcze wierzę w win Cahilla
po tym jak wczoraj przez widzimisię Spoelstry, Whiteside uwalił mi o 2 punkty over, na zawodników nie zagram przez miesiąc.możliwe, ale linia moim zdaniem zaniżona o 2-3 pkt, jeśli nie wyleci szybko za faule to zrobi 12-18 pkt
moje under 156.5 dalej w grze...cegla i mam nadzieje ze beda dalej ceglic.
Jestem z wami, niech ceglą :Haha ja mam pograny under na linii 152,5 ????
zgadza sie, linia 170 byla po 1szej ????W ogóle jak patrzę na typy na ten mecz, to ładny titanic ????
lekko Acosta win drugi set @4,50
to akurat dobry znak...Mogi nie bedzie mial po co faulowac w ost minuciehahahah i trójki Braslia haaha bo zaraz pierdolne ???? ehhh
Nie przesadzaj z tym ???? ????????:]:]2 połowa win brasilia @2,55
Jestem z wami, niech ceglą :
Żadna drużyna nie zdobędzie 20 pkt @1,83 bet365 - trochę grubaśnie poszedłem..
No co już są do przodu 1 pkt :razz::razz::razz::razz::razz::razz:Nie przesadzaj z tym ???? ????????:]:]
toc 19 jest...
W takie cuda nei wierz... 1min30stoc 19 jest...