ostatnio dobra passa z typami na strzelców, na jutro też coś muszę wymyślićmiałeś nosa
Trochę spóźniony miałeś ????mam takie opóźnienie na streamie? ???? bo u mnie gotuje się pod bramką Boruca
Rozne to chyba BetanoPanowie jakiego buka polecacie do gry live oprócz Bet365 i Unibetu? Głównie chodzi o linie rożnych w meczu, na drużynę jak i całosciową oraz bramki danej drużyny w ręczną?
Szkoda nawet tej małej stawki. Sam miałem wbijać w nie po 1 secie ale po chwili drugiego na szczęście mi przeszło.
Jakieś przeczucie, zamknąłem przy 3:1 w karnych i dałem jeszcze 5 dyszek na Sochaux po kursie 5.50 :grin:Marsylia awans @1,80 Bet365
Żebyś widział co się działo przed chwilą u Muira i Allena... 7 frame to taka patalo jak ... u kobiet w siate. Szok, zawału myślałem, że dostane przez Allena...Wow, dobrze widze?? Stefanow prowadzi 3:1 z Cahillem?? Jeszcze jeden frejm i Adas jutro zagra przed kamerami o 20.00 z Ronnim O'Sullivanem!! ????
zależy. można zagrać over, jeśli w drużynie są kontuzje, nie gra lider, ogólnie trzeba śledzić linie, często można znaleźć jakieś fajne promo, ale w sezonie regularnym granie takich rzeczy to w większości wypadków loteria.patrze, że dużo jest zakładów ile dany zawodnik zdobędzie pkt w meczu NBA.
Dajecie takie rzeczy?