>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [46]

Status
Zamknięty.
michciu90 68

michciu90

Użytkownik
IJsselmeervogels - Heerenveen over 3.5 @ 1.90⛔
Eupen - Kortijk over 2.5 @ 1.80✅
Bet365
wydaje mi się, że te dwa overy jak najbardziej do gry na dziś
Te Heerenveen to nieporozumienie dziś, gdyby jeszcze rezerwami wyszli to ok ale tak...

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
Akurat Obserwator jest znawcą i to chyba najlepszym obok Maćko na tym forum, jeśli go nie znasz, zobacz sobie na jego temat z typami albo na &quot;omniibett&quot; cenzura ????
rozumiem, i mam szacunek do niego, ale niech gosc mi nie mowi bzdur tak jak pisal bo to ani nie przystoi na jego stanowisko jako znawce, i wprowadza ludzi w blad.

Otrzymane punkty reputacji: +3
loj99 530

loj99

Użytkownik
Ale sedzinie zorpiepszyly dunki masakra 2 akce ostatnie gwizdnely blad krokow i jak rosjanki przejely i rzucaly i dunki mialy pilke to ten trener bolesci rosji biegl do stolika rzucic kartke na czas paranoja jednym slowem

C 370

cinek9191

Użytkownik
Ale sedzinie zorpiepszyly dunki masakra 2 akce ostatnie gwizdnely blad krokow i jak rosjanki przejely i rzucaly i dunki mialy pilke to ten trener bolesci rosji biegl do stolika rzucic kartke na czas paranoja jednym slowem
szkoda gadać , chcociaż zwrot bym miał a tak... sędzinie ????????

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Swoją drogą, trzeba uczyć się na błędach. Leicester ogrywa City a tu takie kursy przeciwko przeciętnej drużynie/ Ciekawe ile buki są do przodu na tym meczu.

seba6 533

seba6

Użytkownik
Już się pogodziłem , że over 3.5 kartki w meczu Lester nie wejdzie, to na koniec dobili do 3 zeby mnie jeszcze bardziej wkurzyc

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom