E
12
elfio28365
Użytkownik
???? ????Zdecydowanie ten Fonfe z Wawo do jednej parafii należą i jednego ojca mają
???? ????Zdecydowanie ten Fonfe z Wawo do jednej parafii należą i jednego ojca mają
Pogram jeszcze over 11,5 @ 2
zobaczymy, tam często końcówki są dzikieLipa ta szkocka
Karabach nie odpuszcza. 5:0Znaczy się ja stówkę rzucę, myślę że coś dołożą jeszcze, ale głowy za to nie położę na pniaku, wiadomo, że to puchar, mogą w drugiej połowie spuścić z tonu.
Pięknie ????Karabach 5:0. 67'.
Fonte dysponuj moim życiemKsięgowa już wyjeżdża do mnie do domu podpisać odbiór.
toc niedawno pisales ze wygrales i ze beda luksusowe wakacje....przejebales wszystko zatem...ehEhh, wszyscy Indiane pograli i MIAMI a jak sie spoznilem to pogralem to co Rambo dal (no offence). Pogralem +8.5 Lakers przedmeczowo... po polowie gdy prowadzili +9 stwierdzilem, ze nie przejebia zaliczki +17.5 punktow.
Jakze sie z rana pomylilem.
Grudzien to czarny miesiac, ledwo co na zero (albo nawet nieco ponizej) a wszystko przejebane albo jakims nieplanowanym blowoutem (13-39 w Q3 u lakersow??!) albo standard czyli zabraklo 0.5 punktu/bramki.
Dawno sie nie zalilem, po prostu uswiadomilem sobie, ze jest cienka granica pomiedzy bogactwem a 'ledwo na zero'.
..
Dzisiaj bedzie lepiej ???? ???? pozdrawiam Was!
Barbara Hass @3,40
Karabach - SumQaiyt: Karabach - 2 @2.50, Karabach pierwszym składem praktycznie
EDIT: -2 oczywiście
Hehe Patty Schnyder sobie wznowiła karierę chyba po to żeby sobie w taki właśnie sposób jak w tym meczu dorobić. 5-2 w trzecim i za 15 minut 5-7:grin:
to lepiej niech jeszcze sie wstrzyma bo zaraz zaczynamy rulete w 5 secie. Czarne/czerwone?Księgowa już wyjeżdża do mnie do domu podpisać odbiór.
:] no i pojechała pod inny adresKsięgowa już wyjeżdża do mnie do domu podpisać odbiór.