wszystko super ale ja pobralem po 2,5 ^^Psy szczekają o karawana jedzie dalej tym razem z moją walizką pieniędzy ????
1:1
a JAK zostało tobie rozliczone ?Ktoś pograł over w meczu Zira-Baku i ma źle rozliczone?
hehe a ja się głupi cieszę że ugrałem 360fPsy szczekają o karawana jedzie dalej tym razem z moją walizką pieniędzy ????
1:1
Ja bym uważał, Leicester wygrało z city ok rozumiem tylko czy ma być to aż taki odnośnik, City na ostatnie 15 spotkan ma bilans 4W-6D-5L powiedzaiłbym że tak średnio, a wisienki u siebie są mega mocne i potrafią powalczyć. Jak dla mnie dzisiaj w obydwu meczach PL overy 2.5 i BTS także w dwóch meczach.Co sądzicie o Licester dziś z Boro... @3,10? na Lisy
Juz poprawili ????a JAK zostało tobie rozliczone ?
najlepiej pooglądać pierwsze 10 min i wszystko będziesz wiedziałKtoś się ładuje w handi na Barcę, -2.5 @1.7, skład Barcelony:
13.Cillessen
3.Piqué
4.Rakitic
9.Suárez
10.Messi
11.Neymar Jr
12.Rafinha
14.Mascherano
19.Digne
21.A.Gomes
22.A.Vidal
Grają z Al-Ahli, nie znam specyfiki tamtejszego futbolu i nie wiem, czy będą traktować to serio czy pograją w hokeja i skończy się 4:9
Jest gdzieś ten mecz w TV?najlepiej pooglądać pierwsze 10 min i wszystko będziesz wiedział
Pogram jeszcze over 11,5 @ 2Mumbai City race do 9 rr @ 3,75