muser z dziadkiem tietiuchinem ci wybije ze lba bety roku ????Dokładam 200 euro na Dynamo po 1,91
muser z dziadkiem tietiuchinem ci wybije ze lba bety roku ????Dokładam 200 euro na Dynamo po 1,91
ostatnia akcja meczu ????Al-Jazira 4 gol
2.75 bet365
delikatnie bo mało czasu a nie wiadomo ile doliczy bo to puchar i wynik przesądzony
Bach, bach, Karabach! Richard Almeida! 1:0Karabach - SumQaiyt: Karabach - 2 @2.50, Karabach pierwszym składem praktycznie
0-4Al-Jazira -2 handi
1.90 bet365
ładuję dość mocno ????
Nie zapominaj kolego ze Ty tez dawales typy z siatkowki na ktore kazales domy stawiac.dobrze ze ludzie maja swoj rozum bo by bezdomni byli.ale co tam...buhahhaa ale z was sa debile zabijacie tak do dynamo a to zaden aworyt dla przykladu fonbet obecnie ma kursy 1,87 x 1,83 a w becie zbiliscie juz di 1,61 na dynamow hahaha
no to tu juz nie wejdzie....Sharjah SCC wynik spotkania remis
3.75 bet365
tez delikatnie....
dzięki za słowa uznania
35', 2:0, Barcelona z Baku bawi się dalej, kolejny karny i kolejna cegiełka ????Barcelona z Azerbejdżanu
nikt nigdy domow nie kazal stawiac to raz a dwa jesli granie na dwa w miare rowne zespoly w lidze rosyjskiej to promo to grajcie po 1,4 bety rokuNie zapominaj kolego ze Ty tez dawales typy z siatkowki na ktore kazales domy stawiac.dobrze ze ludzie maja swoj rozum bo by bezdomni byli.ale co tam...
Over 4,5 warto mocniej wejść ?Karabach 3:0 jeszcze przed przerwą ???? Ale będzie łomot w tym meczu ????
Karny 4 piętroover 3,5 Sharjah @ 3.50
Znaczy się ja stówkę rzucę, myślę że coś dołożą jeszcze, ale głowy za to nie położę na pniaku, wiadomo, że to puchar, mogą w drugiej połowie spuścić z tonu.Over 4,5 warto mocniej wejść ?
Też za tyle wszedłem zobaczymy co będzieZnaczy się ja stówkę rzucę, myślę że coś dołożą jeszcze, ale głowy za to nie położę na pniaku, wiadomo, że to puchar, mogą w drugiej połowie spuścić z tonu.