>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
ice29 251

ice29

Użytkownik
heh over 2.5 Villarreal zamyka mi śmieszną taśmę na 500zł ???? Nie mam pytań co oni wyprawiają. W samej końcówce 3 okazje 2 na 1

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
To przecież jaja by sobie ze Szpaka robili przez cały mecz.
I chociażby z Hajto w Eurosporcie też. To nie zmienia faktu, że pomysł dobry. Jaja jajami, ale jeden z drugim nie pieprzyliby głupot przez cały mecz do tysięcy ludzi.

Nie każdy musi wszystko wiedzieć, ale rolą komentatora jest przygotowanie się do spotkania. To minimum. A już nieogarnięcie głupiej tabeli to szczyt.

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Algrecias-Arcos
Arcos @1.33
Over 1.5 @1.66
Zawodnicy Algrecias w końcówce 1 połowy dostali 2 czerwone kartki, wynik 0:0
2 bramki goście powinni władować, a typ na zwycięstwo gości bardziej lokatowy
????????????
⛔⛔
To są jakieś futbolowe &quot;jaja&quot; żeby grając 11 na 9 przez 49 minut nie strzelić żadnego gola, BA oddać zaledwie 3 strzały z czego 2 niecelne... nie mam pytań

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Stracona szansa jest okazją dla innych, ponawiam info o Gent. Wszystko mają w swoich nogach, na razie w ciemno bo nie oglądałem, ale takie bety to z automatu
Gent strzeli w drugiej połowie @ 2,20 Bet365
✅
Inaczej to się nie mogło skończyć. Gospodarze robili im już tyle miejsca w 16stce że to tylko kwestia było na spokojnie wykończyć.

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
????????????
⛔⛔

To są jakieś futbolowe &quot;jaja&quot; żeby grając 11 na 9 przez 49 minut nie strzelić żadnego gola, BA oddać zaledwie 3 strzały z czego 2 niecelne... nie mam pytań
Ja to zamknąłem 46/100 w 70 minucie jakoś, widziałem że szykuje się ostra żenada... Brak słów.

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Roma w tym zestawieniu bez większych szans.
Astra do przerwy
3,40
Całoroczny

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom