Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Słuchajcie. Pisze jak mi mówi intuicja. ????
Gent schodzi do szatni patrzą Szachtar wygra w Portugalii mówią sobie kur.a Panowie musimy wygrać i mamy awans. Remis nic nam nie daje. I polecam zagrac over 1.5 gola w meczu Konya-Gent bo różnie może być albo na wygraną Gent.
A drugi mecz to zwyciestwo Osmanlisporu. Szwajcarzy nie mają takiej siły w ataku i gdy Turcy dobrze się bronią bo im remis starcza to Zurych nie umie w atak pozycyjny. Pójdzie z jedną dwie kontry i Turki wygraja ????
Jakby PAOK utrzymał prowadzenie, a jakimś cudem Karabach wygra z Fiorentiną to nie mam pojęcia kto tu odpadnie. Wszyscy po 10 punktów by mieli i H2H wygląda tak, Viola lepsza od Karabachu, PAOK lepszy od Fiorentiny, Karabach lepszy od PAOK'u ????
Jak dalej liczy się ogólny bilans bramek to Fiorentina najlepiej wygląda pod tym względem.
Zenit zabrał podstawowy skład czy będzie rotował??
Zmieniłem zdanie, wchodzę na ryzyku na mecz w Baku. Karabach musi walczyć, Fiora też bo nigdy nic nie wiadomo. Na ławce Ilicic. Kurs w B365 na Over 2.5 okrągłe @6.00. Zagrałem za stówkę. A nuż widelec pół tysiaka wpadnie jak zaczną padać gole. A jak nie zaczną, trudno, warto zaryzykować. Trzymamy kciuki ????
Karabach Agdam - Fiorentina
Typ: powyżej 2.5 bramki
Kurs: 6.0
Stawka: 100
Wynik:
Algrecias-Arcos
Arcos @1.33
Over 1.5 @1.66
Zawodnicy Algrecias w końcówce 1 połowy dostali 2 czerwone kartki, wynik 0:0
2 bramki goście powinni władować, a typ na zwycięstwo gości bardziej lokatowy