>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
banana1987r chyba Ci pozazdrościłem tych meczów na 8-0 ???? Al Tadamon vs Al Naser, przy 6-0 w 65 minucie wjechałem za 112 na over 7.5 po kursie 2.75, 308 wyjęte ???? A gole? 86 i 93 minuta ???? ✅ ✅ ✅

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
Ogląda ktoś Brage z Szachtarem? Coś portugalski futbol klubowy przeżywa gorszy moment. Może Braga 1x? Jak myslicie?
myślę, że remis może tutaj paść ale chyba nic więcej dla Bragi nie będzie, skoro w dotychczasowych 5 meczach LE Szachtar stracił tylko 3 bramki.

wisnia_1988 131

wisnia_1988

Użytkownik
Wierzy ktoś w Barca - Bayern swoją drogą w 1/8? Czy UEFA zostawi jednak taki pojedynek na dalsze fazy?
będą podgrzewane kulki heheheh to można się spodziewać czegoś podobnego. Klasyk w 1/8 będzie na pewno. Mnie to interesuje na kogo wpadnie 4rsenal ;)

sumada90 19,8K

sumada90

Forum VIP
Wierzy ktoś w Barca - Bayern swoją drogą w 1/8? Czy UEFA zostawi jednak taki pojedynek na dalsze fazy?
Ostatnio w Niemczech marudzili, że po fazie grupowej dostali Juve gdzie ledwo (po dogrywce) awansowali. Spodziewam się, że dostaną kogoś łatwego.
e/ Ja myślę, że dostaną Leicester.

H 902

hank

Użytkownik
Over 2,5 w Rotterdamie wziąłem. Myślą przewodnią jest to, że Feyenoord potrzebuje zwycięstwa dwubramkowego.

Obecny Arsenal nie musi się bać nikogo, ale do 1/8 sporo się może zmienić.
Ja na razie po najmniejszej linii oporu: Villareal+Maccabi+ United. Wczoraj podobne zagranie dało kasę, a we wtorek kombinowałem i efekty bardzo słabe.

W Rotterdamie tak myślałem puścić pakiet: over bramek, korków i kartek.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Ostatnio w Niemczech marudzili, że po fazie grupowej dostali Juve gdzie ledwo (po dogrywce) awansowali.
Tak naprawdę to na własne życzenie mieli ten horror. Jak można od stanu 2-0 w pierwszym spotkaniu doprowadzić do wyniku 2-4 w dwumeczu, mając tyle optycznej przewagi?
Arsenal, Napoli, Barca, Monaco, Leicester i Juventus - Bawarczycy tak czy inaczej nudzić się w 1/8 nie będą.

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Ja czekam do końca I połowy. Jak w Karabachu będzie 0-0, daję over 1.5 gola, kurs powinien wahać się między 2.5 a 2.75. Fiora tak czuję coś wrzuci, a i Karabach musi się spinać bo PAOK prowadzi ze Slovanem. 1-1, 1-2, 0-2 niewykluczone.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
I Szachtar robi to czego się spodziewałem, Zenit pójdzie tak samo z AZ.
To teraz wszystko w rękach Gentu. Remis im nic nie daje, muszą pójść all in w drugiej połowie.
e; Braga jednak walczy, tak czy siak over zapłacony już do HT. :grin:

Otrzymane punkty reputacji: +5
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom