myślę, że remis może tutaj paść ale chyba nic więcej dla Bragi nie będzie, skoro w dotychczasowych 5 meczach LE Szachtar stracił tylko 3 bramki.Ogląda ktoś Brage z Szachtarem? Coś portugalski futbol klubowy przeżywa gorszy moment. Może Braga 1x? Jak myslicie?
Co tam grasz z tej LE?Wierzy ktoś w Barca - Bayern swoją drogą w 1/8? Czy UEFA zostawi jednak taki pojedynek na dalsze fazy?
będą podgrzewane kulki heheheh to można się spodziewać czegoś podobnego. Klasyk w 1/8 będzie na pewno. Mnie to interesuje na kogo wpadnie 4rsenalWierzy ktoś w Barca - Bayern swoją drogą w 1/8? Czy UEFA zostawi jednak taki pojedynek na dalsze fazy?
Europa, rekklesKto miał fb?
Ostatnio w Niemczech marudzili, że po fazie grupowej dostali Juve gdzie ledwo (po dogrywce) awansowali. Spodziewam się, że dostaną kogoś łatwego.Wierzy ktoś w Barca - Bayern swoją drogą w 1/8? Czy UEFA zostawi jednak taki pojedynek na dalsze fazy?
Ja na razie po najmniejszej linii oporu: Villareal+Maccabi+ United. Wczoraj podobne zagranie dało kasę, a we wtorek kombinowałem i efekty bardzo słabe.Over 2,5 w Rotterdamie wziąłem. Myślą przewodnią jest to, że Feyenoord potrzebuje zwycięstwa dwubramkowego.
Obecny Arsenal nie musi się bać nikogo, ale do 1/8 sporo się może zmienić.
Tak naprawdę to na własne życzenie mieli ten horror. Jak można od stanu 2-0 w pierwszym spotkaniu doprowadzić do wyniku 2-4 w dwumeczu, mając tyle optycznej przewagi?Ostatnio w Niemczech marudzili, że po fazie grupowej dostali Juve gdzie ledwo (po dogrywce) awansowali.