>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
matiee 407

matiee

Użytkownik
Słuchajcie. Pisze jak mi mówi intuicja. ????
Gent schodzi do szatni patrzą Szachtar wygra w Portugalii mówią sobie kur.a Panowie musimy wygrać i mamy awans. Remis nic nam nie daje. I polecam zagrac over 1.5 gola w meczu Konya-Gent bo różnie może być albo na wygraną Gent.
A drugi mecz to zwyciestwo Osmanlisporu. Szwajcarzy nie mają takiej siły w ataku i gdy Turcy dobrze się bronią bo im remis starcza to Zurych nie umie w atak pozycyjny. Pójdzie z jedną dwie kontry i Turki wygraja ????

perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
Braga musi wygrać, bo remis przy wygranej Gent nic im nie daje
Braga - Szachtar over 4,5
albo będzie łamak albo Szachtar zabije ????

Otrzymane punkty reputacji: +9
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Jakby PAOK utrzymał prowadzenie, a jakimś cudem Karabach wygra z Fiorentiną to nie mam pojęcia kto tu odpadnie. Wszyscy po 10 punktów by mieli i H2H wygląda tak, Viola lepsza od Karabachu, PAOK lepszy od Fiorentiny, Karabach lepszy od PAOK&#39;u ????
Jak dalej liczy się ogólny bilans bramek to Fiorentina najlepiej wygląda pod tym względem.

Zenit zabrał podstawowy skład czy będzie rotował??
Podstawa. Ruskie i Czesi kończą rok tym meczem więc nikt tam nie rotuje.

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Zmieniłem zdanie, wchodzę na ryzyku na mecz w Baku. Karabach musi walczyć, Fiora też bo nigdy nic nie wiadomo. Na ławce Ilicic. Kurs w B365 na Over 2.5 okrągłe @6.00. Zagrałem za stówkę. A nuż widelec pół tysiaka wpadnie jak zaczną padać gole. A jak nie zaczną, trudno, warto zaryzykować. Trzymamy kciuki ????
Karabach Agdam - Fiorentina
Typ: powyżej 2.5 bramki
Kurs: 6.0
Stawka: 100
Wynik: ✅

Otrzymane punkty reputacji: +1
valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Algrecias-Arcos
Arcos @1.33
Over 1.5 @1.66
Zawodnicy Algrecias w końcówce 1 połowy dostali 2 czerwone kartki, wynik 0:0
2 bramki goście powinni władować, a typ na zwycięstwo gości bardziej lokatowy

matiee 407

matiee

Użytkownik
Aaaa już sam nie wiem. W głowie pomysły na drugie połowy LE ale coś gdzieś pójdzie nie po myśli.... Co Wy postawiliscie ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom