kuchcik
Użytkownik
Tam muszą iść kieliszki pod stolikiem. Nie ma siły.Tragedia jednym słowem, nie wiem jakim cudem ci panowie jeszcze są komentatorami
Tam muszą iść kieliszki pod stolikiem. Nie ma siły.Tragedia jednym słowem, nie wiem jakim cudem ci panowie jeszcze są komentatorami
ale o co chodzi? Real zajął 2 miejsce BVB 1 miejsce. Mecz przebiegał normalnie, nie było nic niepokojącego, a że Real może nie chciał tego meczu wygrać to druga sprawa. Ale to tylko domysły bo przecież nikt nie zajrzy do głowy Zidane czy Pereza. Myślą o przyszłości, a więc Realowi bardziej opłacało się zająć 2 miejsce ????Zidan swoje a zarzad swoje...z 2:0 na 2:2.. i 2gie miejsce w tabeli nie daje zludzen kto ma wieksze plecy...czy Zidan czy zarzad.
Przecież Zidane musiał tak mówić , miał powiedzieć że będą grali na remis ? :grin:Zidan swoje a zarzad swoje...z 2:0 na 2:2.. i 2gie miejsce w tabeli nie daje zludzen kto ma wieksze plecy...czy Zidan czy zarzad.
Chodzilo mi wlasnie o to ze te "konferencje przedmeczowe" maja tyle do znaczenia ze o kant ..rozbicPrzecież Zidane musiał tak mówić , miał powiedzieć że będą grali na remis ? :grin:
Mysle,ze bez szans,jesli obras w pełnym składzieInstituto Cordoba (basket)
@3,85 całoroczny
Instituto Cordoba (basket)
@3,85 całoroczny
W 6 minut zdobyli 4pkt ....Orlando +3,5 @2 Bwin