W myśl zasady kto gra grubo wygrać musiOn pewnie nie,ale jest wielu,bez 50 postôw i wiem,ze grają rozne tu podawane typy.Czyta taki świerzak,ze pewniak ,info i kurs po 1.35 i leci.
Ktos tu Elopeja wspominał,ale ten gosciu mimo,ze sadził pierdoły,to dawał trafne typy z NBA,ktore wchodziły.
I ten under 0,5 wszedł mu. Na chievo-bologna ^^Wawo to żartowniś i tyle, w ogóle co to za dyskusja, rejestracja w 2005, a ostatnio pisał kilka razy o jakiś dziadkach co siedzą na stadionie i walił chyba under 0,5. ????
Kto ogarnięty to pozamykał więcej underów. Porto z kimś tam ostatnio grało, co strzelili dopiero w 94 minucie na 1:0. Udinesse - Bologna / Chievo - Genoa, tam też podawał undery 0.5 a bramki albo w 93' albo 0:0.I ten under 0,5 wszedł mu. Na chievo-bologna ^^
xd będzie jutro o 12.45 po meczu :]Jutro w Indonezji Arema bierze mecz, graja o mistrza a goście już plaża
http://www.flashscore.pl/mecz/zLRbM5sS/#tabela;table;overall
Kapustka kontuzjowany, w przeciwnym razie by grał. Tak twierdzą media
Jak na moje oko to Club Brugge wyszło w trochę rezerwowym składzie ( z połowa składu). W takiej sytuacji kurs 2 na Kopenhage wydaje się atrakcyjny
FC Kopenhaga
niestety jednak kobiet nie ma co stawiać....Bydgoszcz kobiety @1,44 też promo xd
Do meczu Legii zostały mi dwa typy.Coś polecacie na nocke?
zaraz po Wawrzyniaku byl Radoslav Radovic.Małe Podsumowanie meczu w/g Szpakowskiego i Żewłakowa:
- Legia grała ze Sportingiem Gijón, drugim zespołem ligi portugalskiej
- Kapitanem gospodarzy był Kuba Wawrzyniak
- Na prawej stronie grał Nelson Samado, którzy szukał dośrodkowaniami Rakovicia
- W bramce gości stanął Luis Patricio, zdobywca złotej rękawicy na Euro
Tragedia jednym słowem, nie wiem jakim cudem ci panowie jeszcze są komentatorami
Już nie wspominam Radosława Radovicia czy Adriana Silve...
Obstawiam, że walą tam sety w studio + emocje, nie ma co się czepiać <browar>Małe Podsumowanie meczu w/g Szpakowskiego i Żewłakowa:
- Legia grała ze Sportingiem Gijón, drugim zespołem ligi portugalskiej
- Kapitanem gospodarzy był Kuba Wawrzyniak
- Na prawej stronie grał Nelson Samado, którzy szukał dośrodkowaniami Rakovicia
- W bramce gości stanął Luis Patricio, zdobywca złotej rękawicy na Euro
Tragedia jednym słowem, nie wiem jakim cudem ci panowie jeszcze są komentatorami
Już nie wspominam Radosława Radovicia czy Adriana Silve...