>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Lyon gol do 80 minuty @ 1,80
⛔
Lyon rejs 9 rożnych @ 3,25 Bet365
⛔ 8
A jeszcze minus z gola do HT, także miło 3xminus na jednym meczu
Dali 110% w pierwszej połowie, druga mocny początek dawał nadzieje. Ale co z tego jak nic nie wykorzystali. Normalnie bym się cieszył, że i sam Lyon pokarało, ale żal straszny. Potencjał bym na wszystko, łącznie z awansem czyli różnicą 2 bramek. A rożne klasyka, brakło jednego gdzie z moich notatek wychodzi dodatkowe 3 rożnie najmniej.

mobilny 260

mobilny

Użytkownik
wiem ze nie pisalem tego przed meczem i wiem ze powiecie ze &quot;latwo napisac po meczu &quot; ale kazdy kto tu pogral over 2,5 w meczu Legii powinien skonczyc z bukmacherka. Pozdrawiam ????

typer36 456

typer36

Użytkownik
Ostatnio mam zmienne szczęście i wybrałem sobie 3 mecze w których padnie jakikolwiek gol. W Warszawie, w Brugii i w Lyonie. Także potopiłem wam overy we Francji.
Swoją drogą polecam wszystkim wypróbowanie gry na over 0,5 gola. Im częściej myślę o tym, czy w meczu padnie jakikolwiek gol, tym częściej stawiam tam gdzie pada jeden albo 0:0

pawel105 2,2K

pawel105

Użytkownik
Szkoda,tylko niezorientowanych ludzh,ktorzy grają te &quot;pewniaki&quot; bo nałogowy gracz,ciągle w to wierzy.
Co tam sie dzieje w tej Polsce,oglądałem dzis pieczynskiego jak odleciał,to samo myśle o Wawo.
przeciez on tego nie gra w rzeczywistosci ewentualnie za jakies groszowe stawki. Chłopiec chce zaisteniec na forum i wypisuje jakies głupoty, szkoda w ogole to komentowac bo to tylko go nakreca ????

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Szkoda,tylko niezorientowanych ludzh,ktorzy grają te &quot;pewniaki&quot; bo nałogowy gracz,ciągle w to wierzy.
Czy ja wiem czy szkoda, dla takich co się kierują grając tym ile kto stawia albo co wymyśla i na tym się opiera to chyba najlepsza kara i nauczka na przyszłość, czy się mylę?

valentine28 2,3K

valentine28

Forum VIP
Czy ja wiem czy szkoda, dla takich co się kierują grając tym ile kto stawia albo co wymyśla i na tym się opiera to chyba najlepsza kara i nauczka na przyszłość, czy się mylę?
Nie wiem czy to dobrze świadczy o forum. Szczerze powiedziawszy takich ludzi jak on powinno się izolować od jak największej ilości osób. Tak naprawdę ludzie tutaj wchodzą po to żeby wygrać, a takie &quot;klauny&quot; jak ten pan tylko psują opinię o forum. Gość żyje w swoim świecie, ale nie każdy o tym wie i to jest problem na który moim zdaniem powinien ktoś zareagować. Ciotki, wujkowie, znajomi itd. Ludzie proszę was... teraz jeszcze czekam na info że wie jaka jest płeć dziecka lewandowskich bo jego tata to ginekolog... PLS

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
przeciez on tego nie gra w rzeczywistosci ewentualnie za jakies groszowe stawki. Chłopiec chce zaisteniec na forum i wypisuje jakies głupoty, szkoda w ogole to komentowac bo to tylko go nakreca ????
Kuzyn Wawo był na żylecie i dzwonił w przerwie, że Legia mocno zmotywowana i skupiona na obronie, poszła LOKOMOTYWA na 1-0 FT. :p
A tak poważnie to Wawo potrafi podać przyzwoity typ, jedynie niebezpieczeństwo w tym, że ktoś niezorientowany może faktycznie zainwestować cały bankroll po tak &quot;entuzjastycznych&quot; analizach.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
On pewnie nie,ale jest wielu,bez 50 postôw i wiem,ze grają rozne tu podawane typy.Czyta taki świerzak,ze pewniak ,info i kurs po 1.35 i leci.
Ktos tu Elopeja wspominał,ale ten gosciu mimo,ze sadził pierdoły,to dawał trafne typy z NBA,ktore wchodziły.

D 192

delfi

Użytkownik
naprawdę wierzycie, że wawo od koleżanki wział 10 koła i dał na to?
przecież to jakieś bajki w stylu elopeja ????
Ci co są dłużej na forum albo dłużej grają wiedzą, że to bajki. Ale forum odwiedza też wiele osób, które dopiero zaczyna grać albo mają krótki staż. I takie osoby łapią takie teksty jak młode pelikany, bo gdy widzą, że ktoś gra niby za 20k to są przekonani, że jest to pewniak.

furman19 928

furman19

Użytkownik
On pewnie nie,ale jest wielu,bez 50 postôw i wiem,ze grają rozne tu podawane typy.Czyta taki świerzak,ze pewniak ,info i kurs po 1.35 i leci.
Ktos tu Elopeja wspominał,ale ten gosciu mimo,ze sadził pierdoły,to dawał trafne typy z NBA,ktore wchodziły.
Elopeja to przede wszystkim wchodziło sie aby przeczytać jego inspirujące i ciekawe wydarzania z życia, otarł sie o śmierć i stawiał kolejne wagony ze złotem i chyba przegrał z całorocznym. ;)

zilzil 21,1K

zilzil

Użytkownik
Ehh... Eriksson to jednak frajer. Nie dać +5,5 kartki w takim meczu, nie gwizdnął 2 karnych, nie dał kartki bramkarzowi Sevilli, który przy KAŻDYM wybiciu piłki przedłużał mocno.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom