furman19
Użytkownik
lus, łatwizna mimo wysokiego wyniku.Porto v Leicester
Ponizej 3.5 kartek @ 1.6
Tutaj już raczej po meczu, goscie o nic nie grają bierzcie póki dobra linia.
betano
lus, łatwizna mimo wysokiego wyniku.Porto v Leicester
Ponizej 3.5 kartek @ 1.6
Tutaj już raczej po meczu, goscie o nic nie grają bierzcie póki dobra linia.
betano
bezsensowne spiecie w 88 min i w plecy ????również polecam under w meczu bayer - monaco, linia aktualnie ustawiona na betano 3.5, była już jedna kartka za atak łokciem
Lyon gol do 80 minuty @ 1,80
8Lyon rejs 9 rożnych @ 3,25 Bet365
Szkoda,tylko niezorientowanych ludzh,ktorzy grają te "pewniaki" bo nałogowy gracz,ciągle w to wierzy.A kolega Wawo ma jeszcze może z 5 min na uratowanie 20k
https://forum.bukmacherskie.com/f15/grubasne-lokomotywy-124978-12.html
przeciez on tego nie gra w rzeczywistosci ewentualnie za jakies groszowe stawki. Chłopiec chce zaisteniec na forum i wypisuje jakies głupoty, szkoda w ogole to komentowac bo to tylko go nakreca ????Szkoda,tylko niezorientowanych ludzh,ktorzy grają te "pewniaki" bo nałogowy gracz,ciągle w to wierzy.
Co tam sie dzieje w tej Polsce,oglądałem dzis pieczynskiego jak odleciał,to samo myśle o Wawo.
Czy ja wiem czy szkoda, dla takich co się kierują grając tym ile kto stawia albo co wymyśla i na tym się opiera to chyba najlepsza kara i nauczka na przyszłość, czy się mylę?Szkoda,tylko niezorientowanych ludzh,ktorzy grają te "pewniaki" bo nałogowy gracz,ciągle w to wierzy.
Nie wierzę, że Sporting zagra taką samą biedę w drugiej połowie
Sporting DNB @3.75
Bet365
Nie wiem czy to dobrze świadczy o forum. Szczerze powiedziawszy takich ludzi jak on powinno się izolować od jak największej ilości osób. Tak naprawdę ludzie tutaj wchodzą po to żeby wygrać, a takie "klauny" jak ten pan tylko psują opinię o forum. Gość żyje w swoim świecie, ale nie każdy o tym wie i to jest problem na który moim zdaniem powinien ktoś zareagować. Ciotki, wujkowie, znajomi itd. Ludzie proszę was... teraz jeszcze czekam na info że wie jaka jest płeć dziecka lewandowskich bo jego tata to ginekolog... PLSCzy ja wiem czy szkoda, dla takich co się kierują grając tym ile kto stawia albo co wymyśla i na tym się opiera to chyba najlepsza kara i nauczka na przyszłość, czy się mylę?
Kuzyn Wawo był na żylecie i dzwonił w przerwie, że Legia mocno zmotywowana i skupiona na obronie, poszła LOKOMOTYWA na 1-0 FT.przeciez on tego nie gra w rzeczywistosci ewentualnie za jakies groszowe stawki. Chłopiec chce zaisteniec na forum i wypisuje jakies głupoty, szkoda w ogole to komentowac bo to tylko go nakreca ????
On pewnie nie,ale jest wielu,bez 50 postôw i wiem,ze grają rozne tu podawane typy.Czyta taki świerzak,ze pewniak ,info i kurs po 1.35 i leci.przeciez on tego nie gra w rzeczywistosci ewentualnie za jakies groszowe stawki. Chłopiec chce zaisteniec na forum i wypisuje jakies głupoty, szkoda w ogole to komentowac bo to tylko go nakreca ????
Ci co są dłużej na forum albo dłużej grają wiedzą, że to bajki. Ale forum odwiedza też wiele osób, które dopiero zaczyna grać albo mają krótki staż. I takie osoby łapią takie teksty jak młode pelikany, bo gdy widzą, że ktoś gra niby za 20k to są przekonani, że jest to pewniak.naprawdę wierzycie, że wawo od koleżanki wział 10 koła i dał na to?
przecież to jakieś bajki w stylu elopeja ????
Elopeja to przede wszystkim wchodziło sie aby przeczytać jego inspirujące i ciekawe wydarzania z życia, otarł sie o śmierć i stawiał kolejne wagony ze złotem i chyba przegrał z całorocznym.On pewnie nie,ale jest wielu,bez 50 postôw i wiem,ze grają rozne tu podawane typy.Czyta taki świerzak,ze pewniak ,info i kurs po 1.35 i leci.
Ktos tu Elopeja wspominał,ale ten gosciu mimo,ze sadził pierdoły,to dawał trafne typy z NBA,ktore wchodziły.