>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
Cały problem w tym, że dzisiejszy rywal Sriwijaya to też nie jest byle jaki zespół. Ich to pamiętam sprzed 3-4 lat, wtedy byli mocniejsi, chyba nawet wygrywali ligę. Zawsze w składzie mieli kilku Brazylijczyków, nie sprawdzałem jak jest dzisiaj. Ale po tabeli widzę, że przegrali tylko 7 meczów, mają dużo remisów, sporo goli strzelonych. Do tego 1 mecz zaległy.
mają 3 z Brazylii, ale o nic nie grają, bo maks 5 miejsce mogą zrobić.Na wyjeździe na 15 spotkań wygrali tylko 3, od pięciu nie wygrali meczu więc widać jaki u nich poziom obecnie.
W Indonezji nie ma przypadku w ostatnich kolejkach, o mistrza walczą dwie ekipy , Arema u siebie moc 11-3-1 bilans 24:5

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Te młode Kongo chyba lepsze, już 2 celne strzały i rożny
co do meczu w Indonezji: AREMA - PERSIPURA 0-0 PERSIPURA - AREMA 2 -0
W przypadku, gdy dwa lub więcej zespoły zakończą rozgrywki z tą samą liczbą punktów, o kolejności w tabeli zadecyduje: &lt;table&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt; 1. H2H:&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt; 1a. Większa liczba punktów zdobytych w meczach między zainteresowanymi klubami.&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt; 1b. Różnica bramek w spotkaniach między zainteresowanymi klubami.&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt; 1c. Strzelone bramki w spotkaniach między zainteresowanymi klubami.&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt; 2. Różnica bramek.&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;tr&gt;&lt;td&gt; 3. Strzelone bramki.
PERSIPURA ma mistrza!?!?!?
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

M 2,5K

mati89

Forum VIP
korea volley jak tego nie kochać :grin:
W ogóle siatka kobieca to jest masakra ????
Teraz powrotem z 19-22 uratowały mi over ale wczoraj Legionowo w Orlen lidze utopilo mi sporo kasy a wygrywały w taju 12-9, przegrały go 12-15 ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom