>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
rodd 136

rodd

Użytkownik
Po 78 i 23 sec do kocna.

Ale co ten Real ???? patrzylem na BVB i kurs 8 przy 1:0 ale nie wierzylem ,ze tak jawnie sobie zakpia ????

randomizerr 423

randomizerr

Użytkownik
Dobrze, ze skontrowalem ten real... Przy 1:1 kurs na gosci byl @9, ciekawe ile wynosil przy 1:0. Albo kurs na handi ujemne na borussie haha, wal jak sie patrzy.

D 192

delfi

Użytkownik
Żeby nie było postawiłem na wygraną Stelmetu ale może ktoś mi powiedzieć dlaczego Sassari nie faulowało kiedy Stelmet prowadził jednym pkt i miał piłkę? Dali potrzymać polakom piłkę, a potem rzucić 2 pkty

devvon 88

devvon

Użytkownik
Żeby nie było postawiłem na wygraną Stelmetu ale może ktoś mi powiedzieć dlaczego Sassari nie faulowało kiedy Stelmet prowadził jednym pkt i miał piłkę? Dali potrzymać polakom piłkę, a potem rzucić 2 pkty
Było 5sekund różnicy na zegarze, chcieli wybronić i szybką akcje za 2

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
@1.28 na Porto? Lester totalnie odpuściło
Hamer - 3ci bramkarz
Hernandez - zmiennik, podstawa w Gijon w zeszłym sezonie
Wasyl - wiadomo
Morgan - podstawa
Chilwell - młodzieżowy
Gray - 9 spotkań
Mendy - zaczyna po kontuzji, w zeszłym sezonie kluczowy w Nicei, przed sezonem kupiony za 15 baniek
Drinkwater - podstawa
Schlupp - ogórek
Okazaki - podstawa
Musa - podstawa

odpuszcza nie odpuszcza, Porto od 5 spotkań indolencja strzelecka równa, 1 gol w 5 meczach no dramat ja tam lekko po @ 10 w Leicester wchodzę ;)

perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
Hamer - 3ci bramkarz
Hernandez - zmiennik, podstawa w Gijon w zeszłym sezonie
Wasyl - wiadomo
Morgan - podstawa
Chilwell - młodzieżowy
Gray - 9 spotkań
Mendy - zaczyna po kontuzji, w zeszłym sezonie kluczowy w Nicei, przed sezonem kupiony za 15 baniek
Drinkwater - podstawa
Schlupp - ogórek
Okazaki - podstawa
Musa - podstawa
odpuszcza nie odpuszcza, Porto od 5 spotkań indolencja strzelecka równa, 1 gol w 5 meczach no dramat ja tam lekko po @ 10 w Leicester wchodzę
*
i nawet na taki mecz Kapustka nie łapie się do 18?

S 277

stepinski

Użytkownik
i nawet na taki mecz Kapustka nie łapie się do 18?
Kapustka kontuzjowany, w przeciwnym razie by grał. Tak twierdzą media
Jak na moje oko to Club Brugge wyszło w trochę rezerwowym składzie ( z połowa składu). W takiej sytuacji kurs 2 na Kopenhage wydaje się atrakcyjny
FC Kopenhaga

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom