>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Ktoś może mi powiedzieć coś o składzie Club Brugge ? Widzę,że różni się znacząco od tego z ostatnich kolejek

perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
skąd takie info?
moim zdaniem nie może być inaczej, mecz o awans, do końca będzie walka, Hiszpanie pewnie będą udawać i kraść czas, przerw będzie od groma i sędzia w meczach o mniejszą stawkę w tej edycji pokazywał 4 minuty.
3 minuty są zawsze (zmiany itp), ale tu na bank będą jakieś ekstra przerwy w 2 polowie
a tak w ogóle sędzia Eriksson lubi dodawać 4 minuty, w tej edycji miał dwa mecze i po 4 dodawał

matiee 407

matiee

Użytkownik
lepiej walić na zwycięstwo Realu czy over 2.5 gola i obydwie strzelą? kurs podobny... Real skład mocny... jakieś opinię ?

dawid1892 2,1K

dawid1892

Użytkownik
Główne czynniki tego kursu: Porto musi, Leicester nie musi totalnie nic. A, że bywa różnie, to lepiej odpuścić.
Nie, wystarczy spojrzeć na skład Lisów. Mnie też kurs na Lisy początkowo zszokował bo jakby nie patrzeć, jest to mistrz Anglii. Ale jak zobaczyłem Wasilewskiego w pierwszym składzie i sprawdziłem co to za ziomek na bramce to się nie dziwię że taki kurs.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Casemiro w pierwszym na Borussie, 2.50 kartka Betsson Casemiro próbujemy, przypominam,że wrócił dopiero po kontuzji i może czasem być spóźniony.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom