kuchcik
Użytkownik
Główne czynniki tego kursu: Porto musi, Leicester nie musi totalnie nic. A, że bywa różnie, to lepiej odpuścić.@1.28 na Porto? Lester totalnie odpuściło:
Główne czynniki tego kursu: Porto musi, Leicester nie musi totalnie nic. A, że bywa różnie, to lepiej odpuścić.@1.28 na Porto? Lester totalnie odpuściło:
Jak cos będzie ciekawego to wrzuce, troche bizi jestem.Tomku jeszcze jakies propozycje?
skąd takie info?Polecam doliczony czas na drugą połowę w meczu Lyon - Sevilla, przynajmniej 4 minuty tam doliczy a kurs 2,16 jest
moim zdaniem nie może być inaczej, mecz o awans, do końca będzie walka, Hiszpanie pewnie będą udawać i kraść czas, przerw będzie od groma i sędzia w meczach o mniejszą stawkę w tej edycji pokazywał 4 minuty.skąd takie info?
Jest ten bet na całorocznym?Polecam doliczony czas na drugą połowę w meczu Lyon - Sevilla, przynajmniej 4 minuty tam doliczy a kurs 2,16 jest
W dupę, zamknąłem z niewielką strata po Q3 jak była linia 168,5. Dobrze że nie podałem ;-)Jak tam ta Slowacjs?
Może to zbyt oczywisty typ, żeby go wystawić :grin:Nie ma, sprawdzałem jeszcze Betsafe. W betano może jest ale tam nie chcę już grać i tak nie wiem gdzie jeszcze taki zakład mógłby być.
Nie, wystarczy spojrzeć na skład Lisów. Mnie też kurs na Lisy początkowo zszokował bo jakby nie patrzeć, jest to mistrz Anglii. Ale jak zobaczyłem Wasilewskiego w pierwszym składzie i sprawdziłem co to za ziomek na bramce to się nie dziwię że taki kurs.Główne czynniki tego kursu: Porto musi, Leicester nie musi totalnie nic. A, że bywa różnie, to lepiej odpuścić.
Takie kursy były od kilku dni.Nie, wystarczy spojrzeć na skład Lisów. Mnie też kurs na Lisy początkowo zszokował bo jakby nie patrzeć, jest to mistrz Anglii. Ale jak zobaczyłem Wasilewskiego w pierwszym składzie i sprawdziłem co to za ziomek na bramce to się nie dziwię że taki kurs.