>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
witam, co myslicie Panowie o takim Ako:
Brugge v Copenhaga / over 9,5 korka
Lyon v Sevilla over 4,5 kartki
Legia v Sporting / over 2,5 gola
Tottenham over 1,5 gola
Ako @ 7,35 unibet
jakies za i przeciw?

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Jak Porto ma stracić awans w starciu na w pół rezerwowym średniakiem PL, to nie niech dadzą sobie spokój już na amen. 1,30 bo inaczej nie może być w tego typu przypadku. Całe szczęście, że nie mogą pozostać na remisie, bo pewnie tak by wyszło na koniec meczu. Najlepsze opcja na ten mecz to rożne imo
A co do Wasyla to widziałem wyjątkowo jego mecz z Pucharze Anglii z Chelsea. Żal było patrzeć, aż jestem zdziwiony że go wstawił ponownie co tylko oznacza jak traktuje ten mecz Ranieri

hawkeyesti 1,7K

hawkeyesti

Forum VIP
Jak Porto ma stracić awans w starciu na w pół rezerwowym średniakiem PL, to nie niech dadzą sobie spokój już na amen. 1,30 bo inaczej nie może być w tego typu przypadku. Całe szczęście, że nie mogą pozostać na remisie, bo pewnie tak by wyszło na koniec meczu. Najlepsze opcja na ten mecz to rożne imo

A co do Wasyla to widziałem wyjątkowo jego mecz z Pucharze Anglii z Chelsea. Żal było patrzeć, aż jestem zdziwiony że go wstawił ponownie co tylko oznacza jak traktuje ten mecz Ranieri
ale 1,3 w Lidze Mistrzów to trochę samobójstwo jak w hokeju... ja wziąłem symboliczne Leicester, może i średniak ale to samo Porto nie strzeliła gola przez 450 minut grając z takimi tuzami jak Belenenses... strzelając dopiero w 95 minucie z Bragą... a wcześniej przez 4 spotkania nic. Śmierdzi mi kurs na Porto i tyle

marcin5555 1,3K

marcin5555

Użytkownik
Tak - Obydwa zespoły strzelą gola w 1 połowie
Legia Warszawa - Sporting Lissabon 3.90
Powyżej +2.5 - 1 połowa – suma goli
Legia Warszawa - Sporting Lissabon 6.20
Powyżej +2.5 - Sporting Lissabon Suma goli
Legia Warszawa - Sporting Lissabon 3.85
Tak - Przyznany rzut karny
Legia Warszawa - Sporting Lissabon 3.5
betano⛔