>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
G 370

golkiper

Użytkownik
Rambo, to Ty pisałeś wczoraj o graniu płaską stawką i tylko single ? Długo tak grasz ? Jak efekty ? Bo strasznie wkurza mnie to że cos wygram, to zaraz wtopa, szukam jakiejś nowej taktyki, mógłbyś coś więcej napisać na ten temat ?

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
Rambo, to Ty pisałeś wczoraj o graniu płaską stawką i tylko single ? Długo tak grasz ? Jak efekty ? Bo strasznie wkurza mnie to że cos wygram, to zaraz wtopa, szukam jakiejś nowej taktyki, mógłbyś coś więcej napisać na ten temat ?
wygrac wyplacic jebac nie grac i potem znowu to samo itd jedtna szansa wogole nie grac

G 370

golkiper

Użytkownik
sorki ziom z całym szacunkiem do Ciebie, ale twoich rad nie będę słuchał bo granie za pożyczoną kasę, to już grube przegięcie ???? pytałem Rambo

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Guangdong u siebie nie da rady ?
Ciężki mecz, ale uważam że gospodarze wygrają. Z tym, że ja nie gram w Chinach 1x2 po takich kursach. Szukam typów over 3@, chyba że zagram over na mecz to wtedy klasycznie 1,85 czy 1,90.

Gram 90% to single. 10% to duble. Kursy min 1,85-1,90@ Efekty pozytywne, nie gram płaską stawką także nie muszę mieć skuteczności 50% na typach. Ja mam różne systemy, czasem gram progresją na kwarty jak widzę że mecz ofensywny tylko skuteczności brakuje. Sporo na dogi próbuję z takich lig jak Islandia czy Słowacja czy Chiny gdzie buki nie mają dobrych oddsmakerów.

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
wygrac wyplacic jebac nie grac i potem znowu to samo itd jedtna szansa wogole nie grac
a Ty dalej grasz? wczoraj pisales ze masz ostatniego kafla a tu widze dalej grasz po 500, 1000 chyba ze tylko tak piszesz, ale to przeciez strata czasu

perek99 29,6K

perek99

Użytkownik
mtk 1 bramka w 1 polowie co Ty na to
nie wiem, MTK ostatnio strzelił liderowi i v-ce liderowi 3 i 4 bramki na wyjeździe a teraz gra u siebie z ekipą z dołu tabeli. Duża motywacja u MTK, bo jak wygra to będą na 2 miejscu w tabeli

MTK over 1,5 @1,8
MTK over 2,5 @ 3,7 ????
jak to nie jest jakiś wał to muszą ich walnąc, bo lidera na wyjeździe 4:1 walą a tu ogórki co od gorszej ekipy dostają 1:

kursy na MTK wskoczył 2x ????

T 189

teesbor

Użytkownik
nie wiem, MTK ostatnio strzelił liderowi i v-ce liderowi 3 i 4 bramki na wyjeździe a teraz gra u siebie z ekipą z dołu tabeli. Duża motywacja u MTK, bo jak wygra to będą na 2 miejscu w tabeli

MTK over 1,5 @1,8
MTK over 2,5 @ 3,7 ????

jak to nie jest jakiś wał to muszą ich walnąc, bo lidera na wyjeździe 4:1 walą a tu ogórki co od gorszej ekipy dostają 1:

kursy na MTK wskoczył 2x ????
mowisz o juniorach?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom