wygrac wyplacic jebac nie grac i potem znowu to samo itd jedtna szansa wogole nie gracRambo, to Ty pisałeś wczoraj o graniu płaską stawką i tylko single ? Długo tak grasz ? Jak efekty ? Bo strasznie wkurza mnie to że cos wygram, to zaraz wtopa, szukam jakiejś nowej taktyki, mógłbyś coś więcej napisać na ten temat ?
Ciężki mecz, ale uważam że gospodarze wygrają. Z tym, że ja nie gram w Chinach 1x2 po takich kursach. Szukam typów over 3@, chyba że zagram over na mecz to wtedy klasycznie 1,85 czy 1,90.Guangdong u siebie nie da rady ?
Gram 90% to single. 10% to duble. Kursy min 1,85-1,90@ Efekty pozytywne, nie gram płaską stawką także nie muszę mieć skuteczności 50% na typach. Ja mam różne systemy, czasem gram progresją na kwarty jak widzę że mecz ofensywny tylko skuteczności brakuje. Sporo na dogi próbuję z takich lig jak Islandia czy Słowacja czy Chiny gdzie buki nie mają dobrych oddsmakerów.Rambo, to Ty pisałeś wczoraj o graniu płaską stawką i tylko single ? Długo tak grasz ? Jak efekty ? Bo strasznie wkurza mnie to że cos wygram, to zaraz wtopa, szukam jakiejś nowej taktyki, mógłbyś coś więcej napisać na ten temat ?
a Ty dalej grasz? wczoraj pisales ze masz ostatniego kafla a tu widze dalej grasz po 500, 1000 chyba ze tylko tak piszesz, ale to przeciez strata czasuwygrac wyplacic jebac nie grac i potem znowu to samo itd jedtna szansa wogole nie grac
mtk 1 bramka w 1 polowie co Ty na tomacie promo u dzieciaków na Węgrzech:
MTK Budapest powyżej 1,5
magiczne 3 typy byly wiec jestem w grzea Ty dalej grasz? wczoraj pisales ze masz ostatniego kafla a tu widze dalej grasz po 500, 1000 chyba ze tylko tak piszesz, ale to przeciez strata czasu
nie wiem, MTK ostatnio strzelił liderowi i v-ce liderowi 3 i 4 bramki na wyjeździe a teraz gra u siebie z ekipą z dołu tabeli. Duża motywacja u MTK, bo jak wygra to będą na 2 miejscu w tabelimtk 1 bramka w 1 polowie co Ty na to
mowisz o juniorach?nie wiem, MTK ostatnio strzelił liderowi i v-ce liderowi 3 i 4 bramki na wyjeździe a teraz gra u siebie z ekipą z dołu tabeli. Duża motywacja u MTK, bo jak wygra to będą na 2 miejscu w tabeli
MTK over 1,5 @1,8
MTK over 2,5 @ 3,7 ????
jak to nie jest jakiś wał to muszą ich walnąc, bo lidera na wyjeździe 4:1 walą a tu ogórki co od gorszej ekipy dostają 1:
kursy na MTK wskoczył 2x ????
takmowisz o juniorach?
kursy szaleją, albo wał albo podpucha bukabiore ich 1 gol po 2 limit na 500
odwrocily sie kursykursy szaleją, albo wał albo podpucha buka
Ty to gdzieś oglądasz?MTK poprzeczka w 9 minucie i już 3 celne strzały, więc cisną ich zgodnie z planem
nie wiem skąd te kursy a giełda co mówi?