>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
dziś mega typ macie: Lyon - Sevilla over 3,5 minuty dodane w drugiej połowie
co tu dużo mówić, mecz o awans, będzie rzeźnia, dużo przerw, ktoś będzie grał na czas, emocje do końca i bardzo wątpie jak sędzia nie doliczy przynajmniej 4 minuty do 90.
Sędziuje Szwed Jonas Eriksson, który gwizdał już Tottenham - Bayer i doliczył 5 minut oraz w lidze europy Fenerbahce - Feynoord 4 minuty a nie ma co porównywać ciężar gatunkowy tych spotkań z dzisiejszym

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
dziś mega typ macie: Lyon - Sevilla over 3,5 minuty dodane w drugiej połowie

co tu dużo mówić, mecz o awans, będzie rzeźnia, dużo przerw, ktoś będzie grał na czas, emocje do końca i bardzo wątpie jak sędzia nie doliczy przynajmniej 4 minuty do 90.

Sędziuje Szwed Jonas Eriksson, który gwizdał już Tottenham - Bayer i doliczył 5 minut
co na dzis polecasz ? tego w gownie bwina nie ma

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Poniżej 80,5 pkt Alaski po 1,9 w Betsson gramy. Nie widzę pomysłu na grę tej drużyny, serio ciężko im się gra a przeciwnicy fajnie zwalniają grę.

G 370

golkiper

Użytkownik
szkoda nerwów kuuuuurwaa na granie takich cześków, po *** ja to gram takie coś, jak oni nie umieją rzucać... tracą piłke co chwila ,..

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Koszykarze, co z Chin?
Przeglądam od rana ofertę, ale jakoś nie mogę się zdecydować. Generalnie mecze dziś bardzo wyrównane, jutro będzie lepiej. TianJin dobry kurs jest, ale Liaoning lepsza ekipa. Xinjiang bez Blatche&#39;a chyba, ale to i tak jest lepsza ekipa od gospodarzy. -6 fajny kurs 3,5@ i do tego się będę składał raczej. Chyba, że się przekonam do tego TianJina bo mają kilkumeczowy - streak ;-)

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Przeglądam od rana ofertę, ale jakoś nie mogę się zdecydować. Generalnie mecze dziś bardzo wyrównane, jutro będzie lepiej. TianJin dobry kurs jest, ale Liaoning lepsza ekipa. Xinjiang bez Blatche&#39;a chyba, ale to i tak jest lepsza ekipa od gospodarzy. -6 fajny kurs 3,5@ i do tego się będę składał raczej. Chyba, że się przekonam do tego TianJina bo mają kilkumeczowy - streak ;-)
Guangdong u siebie nie da rady ?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom