5567
Użytkownik
Powiedzial w wywiadzie po meczu.Skąd info? :razz:
Powiedzial w wywiadzie po meczu.Skąd info? :razz:
To przegapiłem. Pismaki pożyją w następnych dniach mocno.Powiedzial w wywiadzie po meczu.
Tak szczerze to juz od jakiegoś czasu bulwarówki wyczuwaly temat, teraz tylko info oficjalne poszlo. Pamiętam jak ze 2 miesiące temu byla w Warszawie i jak to zwykle zrobili jej fotki na ulicy z doskoku to juz bylo widac troche, ale się nie przyznawala. (nawet zaprzeczala w wywiadach) Lewy sam dzis powiedzial, ze "nie bylo sensu juz dalej tego ukrywać".To przegapiłem. Pismaki pożyją w następnych dniach mocno.
Dobra,mam:]Jutro gra Alasca na Filipinach,dobry kurs jest, czekam na odp z Filipin, kto wròcił do składu.Korea na Kcc tez dobry kurs,mecz 50/50.
Guarani Antonio Franco
typ: over 2,5 w I połowie
kurs: 2,75
rozsądna stawka, bo typ na "czutkę", bez konkretów
A co?ma ktos konto w PEKAO S.A moze?
Gdzie tam,oni juz od kilku spotkan radzą sobie fajnie.majami nadzwyczaj dobrze
zawsze sobie wpłacałem kase do buka przez natychmiastowy przelew bankowy, a teraz patrze ze do zadnego buka nie moge tego przelewy zrobic bo nigdzie tam nie ma wpisanego mojego banku jako metody platnosci :/A co?
Deportivo Maipu
typ: over 0,5 gola w I połowie
kurs: 2,5
to będzie ostatni typ na dzisiaj, za 20 minut wracam rozliczyć na zielono
to samo zrobiem co Ty, ale knicks walecznie...11stoma już po tyłku i na 1 doszli.Bez formy jestem w tym sezonie. Dwa mecze do wyboru - Orlando, albo Knicksi i wybieram Knicksów, którzy do przerwy przegrywają jednym punktem, podczas gdy Orlando odjeżdża na 20 punktów Wizardsom. Nie potrafię coś się wstrzelić, może za mało oglądam też.