>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
babunia 316

babunia

Użytkownik
Guarani Antonio Franco
typ: over 2,5 w I połowie
kurs: 2,75
rozsądna stawka, bo typ na &quot;czutkę&quot;, bez konkretów

5567 719

5567

Użytkownik
To przegapiłem. Pismaki pożyją w następnych dniach mocno.
Tak szczerze to juz od jakiegoś czasu bulwarówki wyczuwaly temat, teraz tylko info oficjalne poszlo. Pamiętam jak ze 2 miesiące temu byla w Warszawie i jak to zwykle zrobili jej fotki na ulicy z doskoku to juz bylo widac troche, ale się nie przyznawala. (nawet zaprzeczala w wywiadach) Lewy sam dzis powiedzial, ze &quot;nie bylo sensu juz dalej tego ukrywać&quot;.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Jutro gra Alasca na Filipinach,dobry kurs jest, czekam na odp z Filipin, kto wròcił do składu.Korea na Kcc tez dobry kurs,mecz 50/50.
Dobra,mam:]
Abueva wraca(top 3 ligi)ograniczone minuty.
Vic Manuel wraca,dobra wiadomosc
Baclao,out.

Gram to, ale nie namawiam na jakąs mocną stawke,bo Globalport poczynił fajne wzmocnienia i nie wiadomo jak i ile po kontuzji zagra Albueva, a to lider Alaski.

babunia 316

babunia

Użytkownik
Deportivo Maipu
typ: over 0,5 gola w I połowie
kurs: 2,5
to będzie ostatni typ na dzisiaj, za 20 minut wracam rozliczyć na zielono

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Bez formy jestem w tym sezonie. Dwa mecze do wyboru - Orlando, albo Knicksi i wybieram Knicksów, którzy do przerwy przegrywają jednym punktem, podczas gdy Orlando odjeżdża na 20 punktów Wizardsom. Nie potrafię coś się wstrzelić, może za mało oglądam też.

P 195

porugalia

Użytkownik
Bez formy jestem w tym sezonie. Dwa mecze do wyboru - Orlando, albo Knicksi i wybieram Knicksów, którzy do przerwy przegrywają jednym punktem, podczas gdy Orlando odjeżdża na 20 punktów Wizardsom. Nie potrafię coś się wstrzelić, może za mało oglądam też.
to samo zrobiem co Ty, ale knicks walecznie...11stoma już po tyłku i na 1 doszli.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom