atp_open
Użytkownik
masowka na 1.6 jak nic ????Lewy w wywiadzie powiedział, że to już 5 miesiąc, więc chyba wiadomo. Ale nie wiem dokładnie :grin::grin:
masowka na 1.6 jak nic ????Lewy w wywiadzie powiedział, że to już 5 miesiąc, więc chyba wiadomo. Ale nie wiem dokładnie :grin::grin:
no to choy, bedzie zwrot...zanosi się na pechowy 2:2 , niestrzelony karny i dwie poprzeczki
Wawo to kumpel Peszki, a jak wiadomo Peszko z Lewym się trzymają.ja podejrzewam że jest na tym forum tylko jedna osoba która wie co będzie ????
WAWO na pewno ma wujka co koleguję się z materacem Lewandowskich ????
i znajać jego wujka zna też, ginekolog która prowadzi ciązę Anki :d
Kurs 3.75 zabityNo to w takim bądź razie
Cerro Porteno win @11.00
Cerro Porteno lub remis @3.75
przy 0:2 dla america
Tyler Johnson:]Orlando nie jest złym pomysłem, ale jakoś tego nie czuję i odpuszczam. Zagrałem natomiast Knicksów - spójrzmy na to racjonalnie - Rose, Noah, Anthony, Porzigins, ewentualnie Jennings i Holiday. To są jednak nazwiska, które coś znaczą i mają swoją markę. Kontra kto? Whiteside i Dragić ? Tam naprawdę nie ma kto grać. Po kursie powyżej dwójeczki jest to dobry bet, nawet posiadając wiedzę, że Knicksi są słabo zorganizowani i grają na wyjeździe. Jak tego nie wygraja to nie wiem co mają wygrywać?
Kurs 3.75 zabity
11.00 bardzo blisko ale niestety jednak całkowitego łamaka nie było ????
Kurde, Wizardsi mają biedną tą ławkę. Mimo wszystko moim zdaniem tak 55:45 jeśli chodzi o szansę. W stronę gospodarzy oczywicho. Ja nie ruszam, ładuj lepiej w Knicksów, najwyżej wspólnie utopimy :]????Hmm składy już są. Orlando do gry?
Knicks musi wykorzystać taki szpital w Majami ????Kurde, Wizardsi mają biedną tą ławkę. Mimo wszystko moim zdaniem tak 55:45 jeśli chodzi o szansę. W stronę gospodarzy oczywicho. Ja nie ruszam, ładuj lepiej w Knicksów, najwyżej wspólnie utopimy :]????
Tomek - fakt, w tej pladze kontuzji nie zauważyłem. Ale i tak moim zdaniem jednak Knicksi powinni się spiąć.
https://www.youtube.com/watch?v=95VSFmDjmHQ&index=9&list=PL8fVUTBmJhHK1njPlR9CRp_8BPtPOrucQporatuje ktos dobrym streamem do orlando?
Na Mykonos byli z Anią na wakacjach po Euro. Tam postrzelał :]Wychodzi na to, że początek lipca był strzał Lewego że snajperki bo na Euro to slepakami strzelał na boisku. ????
Skąd info? :razz:5 miesiąc... No to Lewy zaczął strzelać tuz po Euro... a nie w trakcie jak wszyscy się spodziewali. :grin:
w wywiadzie powiedział ????Skąd info? :razz: