>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
domel206 802

domel206

Użytkownik
ja podejrzewam że jest na tym forum tylko jedna osoba która wie co będzie ????
WAWO na pewno ma wujka co koleguję się z materacem Lewandowskich ????
i znajać jego wujka zna też, ginekolog która prowadzi ciązę Anki :d

pawel-130361 141

pawel-130361

Użytkownik
ja podejrzewam że jest na tym forum tylko jedna osoba która wie co będzie ????
WAWO na pewno ma wujka co koleguję się z materacem Lewandowskich ????
i znajać jego wujka zna też, ginekolog która prowadzi ciązę Anki :d
Wawo to kumpel Peszki, a jak wiadomo Peszko z Lewym się trzymają.
Także czekamy na info od Sławka.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Orlando nie jest złym pomysłem, ale jakoś tego nie czuję i odpuszczam. Zagrałem natomiast Knicksów - spójrzmy na to racjonalnie - Rose, Noah, Anthony, Porzigins, ewentualnie Jennings i Holiday. To są jednak nazwiska, które coś znaczą i mają swoją markę. Kontra kto? Whiteside i Dragić ? Tam naprawdę nie ma kto grać. Po kursie powyżej dwójeczki jest to dobry bet, nawet posiadając wiedzę, że Knicksi są słabo zorganizowani i grają na wyjeździe. Jak tego nie wygraja to nie wiem co mają wygrywać?
Tyler Johnson:]
Szkoda ,ze nie gra dzis Embid i Okafor.

domel206 802

domel206

Użytkownik
Kurs 3.75 zabity ✅
11.00 bardzo blisko ale niestety ⛔ jednak całkowitego łamaka nie było ????

za pięknie by bylo ale perek dał zarobic

ja jeszcze skubnalem sporo forsy w trinidad and tobago tam sie na 9 zatrzymali a bramki wpadaly szybciej niz auty ????

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Hmm składy już są. Orlando do gry?
Kurde, Wizardsi mają biedną tą ławkę. Mimo wszystko moim zdaniem tak 55:45 jeśli chodzi o szansę. W stronę gospodarzy oczywicho. Ja nie ruszam, ładuj lepiej w Knicksów, najwyżej wspólnie utopimy :]????
Tomek - fakt, w tej pladze kontuzji nie zauważyłem. Ale i tak moim zdaniem jednak Knicksi powinni się spiąć.

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Kurde, Wizardsi mają biedną tą ławkę. Mimo wszystko moim zdaniem tak 55:45 jeśli chodzi o szansę. W stronę gospodarzy oczywicho. Ja nie ruszam, ładuj lepiej w Knicksów, najwyżej wspólnie utopimy :]????

Tomek - fakt, w tej pladze kontuzji nie zauważyłem. Ale i tak moim zdaniem jednak Knicksi powinni się spiąć.
Knicks musi wykorzystać taki szpital w Majami ????

ja wczoraj na czysto OKC, Portland i Cavs ;)

Dziś już łagodniej duże handi + na Suns, Minnesote i Knicks...

5567 719

5567

Użytkownik
5 miesiąc... No to Lewy zaczął strzelać tuz po Euro... a nie w trakcie jak wszyscy się spodziewali. :grin:

matiee 407

matiee

Użytkownik
Wychodzi na to, że początek lipca był strzał Lewego że snajperki bo na Euro to slepakami strzelał na boisku. ????

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Jutro gra Alasca na Filipinach,dobry kurs jest, czekam na odp z Filipin, kto wròcił do składu.Korea na Kcc tez dobry kurs,mecz 50/50.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom