Gram dzisiaj:Co polecacie dzisiaj na noc NBA NHL pewniejszego kurs 2-3 ? ???? Co gracie?
przy 1:2 zagrane?cerro na 2:2, jeszcze jedna i kurs 11.00 zabity ????
przy 0:2 ???? na cerro był kurs 11.00, na cerro z remisem 3.75przy 1:2 zagrane?
nie,ale pokazuje tigo sports@Perek
Masz jakiegos streama do cerro?
Cerro Porteno over 1.5 @2.62
over 3.5 w meczu @1.675
a tak w ogóle to bet tego meczu to byl over 2.5 na początku spotkania
Orlando nie jest złym pomysłem, ale jakoś tego nie czuję i odpuszczam. Zagrałem natomiast Knicksów - spójrzmy na to racjonalnie - Rose, Noah, Anthony, Porzigins, ewentualnie Jennings i Holiday. To są jednak nazwiska, które coś znaczą i mają swoją markę. Kontra kto? Whiteside i Dragić ? Tam naprawdę nie ma kto grać. Po kursie powyżej dwójeczki jest to dobry bet, nawet posiadając wiedzę, że Knicksi są słabo zorganizowani i grają na wyjeździe. Jak tego nie wygraja to nie wiem co mają wygrywać?Nba
Na Phile dzis raczej nie ma sensu.
Ja bym dzis Orlando zagrał,myslałem o Miami,ale tam juz nie ma kto grac z powodu kontuzji.
Apropo, ciekawe czy zaklad bedzie mozliwy gdy juz bedzie wiadoma plec dla rodzicow ????odnosnie tego beta na dziecko, to pewnie dziewczynka @ 2 ????
zrobia zwrot! ????Apropo, ciekawe czy zaklad bedzie mozliwy gdy juz bedzie wiadoma plec dla rodzicow ????
Lewy da info Sławkowi Peszko żeby sobie chłopak dorobił i postawiłApropo, ciekawe czy zaklad bedzie mozliwy gdy juz bedzie wiadoma plec dla rodzicow ????
Lewy w wywiadzie powiedział, że to już 5 miesiąc, więc chyba wiadomo. Ale nie wiem dokładnie :grin::grin:Apropo, ciekawe czy zaklad bedzie mozliwy gdy juz bedzie wiadoma plec dla rodzicow ????