>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
no, ale kto przeważa? PSV da radę czy Rostov miał jakieś okazję? na co grać :pPP ?
moim zdaniem rożne, bo musza sie posypać przy takich okolicznościach, do końca ktoś będzie walczył
PSV atakuje, ale do przerwy tacy bez jaj, ruski tylko na kontrę, bo 0:0 ich rajcuje obecnie

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
[TheNormalOne napisał:
;6216883]Wszedl ale sędziowie mają to gdzieś
Faktycznie widzę że wszedł, ale tutaj najwidoczniej uznał, że to było celowe odepchnięcie, a takie są czerwoną wciąż karane.
To tak na marginesie bo nie ma co się doszukiwać jakiejś logiki u sędziego.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
W Lizbonie do połowy gra pod dyktando Napoli, Benfica kilka zrywów ale w ataku wyglądają mocno nieporadnie. Stwarzali sytuacje głównie po łatwych błędach. Napoli lepiej konstruuje akcje i miało z 2-3 takie mocne sytuacje na bramki. Widać, też było że mecz się nie kończy na tych 45 min w sensie awans kogoś z tej dwójki i teraz przy tym wyniku Besiktasu faktycznie różnie może być. Jeśli idzie o kartki to nie było mocnej agresji a raczej preferowanie tego co Napoli lubi czyli szybka gra na jeden kontakt, tak że nie idzie nawet kogoś na faul złapać.

domel206 802

domel206

Użytkownik
ja bym zostawił im blizej konca tym wiecej do zamkniecia a 50zl nie jest duzo

malo prawdopodobienstwo dlatego pytam,

tam do kolegi : co pyta czy to all inn

zaufaj że jak ktos ma 50 zl i jest to dla niego all inn to nie skleja takich tasm ???? chcesz to Ci moge pokazac co to znaczy all inn ????

Otrzymane punkty reputacji: +6
D 192

delfi

Użytkownik
malo prawdopodobienstwo dlatego pytam,

tam do kolegi : co pyta czy to all inn
zaufaj że jak ktos ma 50 zl i jest to dla niego all inn to nie skleja takich tasm ???? chcesz to Ci moge pokazac co to znaczy all inn ????
Żartowałem z tym all inem. Śledzę na bieżąco tnż i już widziałem kilka fajnych Twoich zakładów. Jeśli ktoś się odgrywa już po raz setny grając zawsze all in to desperacja może sięgać nawet takich taśm ????

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Który mecz oglądać? Wiem, że w Lizbonie grają o pierwsze miejsce w grupie, czy jeszcze gdzieś grają o jakąś stawkę?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom