>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
loj99 530

loj99

Użytkownik
Nic nie było, a czerwona to już wgl wymysł roku...
sędziów zawieszą masakra odjebali atakujący faulował obrońca się przewrócił a ten gwizda karnego i czerwoną daje no inaczej tego nie można skomentować idiotyzm

nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Nie wszedł ten nowy przepis, że jeśli sędzia dyktuje karnego to nie daje czerwonej kartki chyba że był brutalny faul albo wybicie z bramki ręką?

matiee 407

matiee

Użytkownik
Słuchajcie. Lizbona i Neapol schodzą do szatni. widzą, że w kijowie 3:0 i że obydwa zespoły awans mają, więc już można coś bardziej na luzie zagrać o 1 miejsce. over 1.5 gola miałem grać gdzieś w 25min ale zaczekałem. Teraz jest 2.10. hmmmm głośno myślę tylko :p

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Myslę że powoli można wchodzić w PSG win. Przecież w przerwie to pójdą z walizką pieniędzy do tych biednych Bułgarów. A kurs już prawie 2.00. Jak do przerwy nie wcisną to można lutować!

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Słuchajcie. Lizbona i Neapol schodzą do szatni. widzą, że w kijowie 3:0 i że obydwa zespoły awans mają, więc już można coś bardziej na luzie zagrać o 1 miejsce. over 1.5 gola miałem grać gdzieś w 25min ale zaczekałem. Teraz jest 2.10. hmmmm głośno myślę tylko :p

Tak ale patrząc na to co działo się do tej pory to Benfice zadowala 2 miejsce wiec granie tego na sile nie ma sensu lepiej Azja poniżej 1 za 2.60 ;) w całorocznym

perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
ja tam oglądam mecz PSV - Ruski , mecz o wszystko a nie jakieś sparingi. Do przerwy 0:0 i po przerwie musi być mega mecz do oglądania

loj99 530

loj99

Użytkownik
Myslę że powoli można wchodzić w PSG win. Przecież w przerwie to pójdą z walizką pieniędzy do tych biednych Bułgarów. A kurs już prawie 2.00. Jak do przerwy nie wcisną to można lutować!
można jeszcze dorzucić PSV

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
Udało mi się odegrać Besiktas, over 3,5 4,89 do przerwy w 37 minucie.
Próbuję Bułarów +1,5 handicap w Pinnacle, czyli goście lub remis.
2,03 Kurs

matiee 407

matiee

Użytkownik
Udało mi się odegrać Besiktas, over 3,5 5,75 do przerwy w 37 minucie.

Próbuję Bułarów +1,5 handicap w Pinnacle, czyli goście lub remis.

2,03 Kurs
psg na pewno coś wciśnie. myślę, że jeszcze to wygrają... ale to tylko przewidywania :p

matiee 407

matiee

Użytkownik
ja tam oglądam mecz PSV - Ruski , mecz o wszystko a nie jakieś sparingi. Do przerwy 0:0 i po przerwie musi być mega mecz do oglądania
no, ale kto przeważa? PSV da radę czy Rostov miał jakieś okazję? na co grać :pPP ?

wsc 169,5K

wsc

Użytkownik
Kto pierwszy 9 roznych Benfica @2.5
po pierwszej połowie Benfica nabila 5 roznych
do tego PSV @1.9 PSG @1.8
ako 8.59

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom