matiee
Użytkownik
rozumiem, że stawiałeś na Turasków?Można palić kupony????
rozumiem, że stawiałeś na Turasków?Można palić kupony????
sędziów zawieszą masakra odjebali atakujący faulował obrońca się przewrócił a ten gwizda karnego i czerwoną daje no inaczej tego nie można skomentować idiotyzmNic nie było, a czerwona to już wgl wymysł roku...
Ani to ani to. Bez jajNie wszedł ten nowy przepis, że jeśli sędzia dyktuje karnego to nie daje czerwonej kartki chyba że był brutalny faul albo wybicie z bramki ręką?
Ładnie Turcy grali, nie zasłużyli na taką niesprawiedliwość. No cóż, taka jest piłka.Nic nie było, a czerwona to już wgl wymysł roku...
Wszedl ale sędziowie mają to gdzieśNie wszedł ten nowy przepis, że jeśli sędzia dyktuje karnego to nie daje czerwonej kartki chyba że był brutalny faul albo wybicie z bramki ręką?
Basel-Arsenal
over 2(azjan) RR w I połowie
Słuchajcie. Lizbona i Neapol schodzą do szatni. widzą, że w kijowie 3:0 i że obydwa zespoły awans mają, więc już można coś bardziej na luzie zagrać o 1 miejsce. over 1.5 gola miałem grać gdzieś w 25min ale zaczekałem. Teraz jest 2.10. hmmmm głośno myślę tylko
można jeszcze dorzucić PSVMyslę że powoli można wchodzić w PSG win. Przecież w przerwie to pójdą z walizką pieniędzy do tych biednych Bułgarów. A kurs już prawie 2.00. Jak do przerwy nie wcisną to można lutować!
psg na pewno coś wciśnie. myślę, że jeszcze to wygrają... ale to tylko przewidywaniaUdało mi się odegrać Besiktas, over 3,5 5,75 do przerwy w 37 minucie.
Próbuję Bułarów +1,5 handicap w Pinnacle, czyli goście lub remis.
2,03 Kurs
no, ale kto przeważa? PSV da radę czy Rostov miał jakieś okazję? na co grać PP ?ja tam oglądam mecz PSV - Ruski , mecz o wszystko a nie jakieś sparingi. Do przerwy 0:0 i po przerwie musi być mega mecz do oglądania