>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
H 902

hank

Użytkownik
Nie wiem,czy to wystarczy,z miami grali padake straszną.
Oglądałem z Miami, słabo grali to fakt, ale nie sądzę żeby liderzy znów zagrali taki dramat. Portland w ogóle potrzebuję jakiegoś kopa, bo grają słabo od początku sezonu, dziś brak Rondo, jakiś to plus jest, może odpalą.
Główne ako u mnie dziś to: Cavs✅+ over na Brookliynie 214,5 ✅+ Charlotte.✅
Resztę kombinowałem. Portland zagrałem po 3,7 &quot;goście i over&quot;, łączony bet.✅
Na Miśki ✅też warto zwrócić uwagę, Pelikany są tak słabe, że brakuje słów, zabrać Davisa i do PLK się nadają.

Otrzymane punkty reputacji: +5
prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Jako że idzie to próbujemy dalej.

Skromna stawka

Estudiantes - Communicaciones over 2,5 @ 2,50

Dziś overy w Grecji (2,70), Portugalii (2,40) czy dwa wysokie wyniki w Rumunii. Prawem serii szukamy tego po drugiej stronie Atlantyku!
To bylo proste 2-1 40 min. ✅

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Jedziemy dalej. Kiedys sie w koncu usra wiec nie szalejemy ze stawka.
Lanus - Gimnasia over 2,5 @ 2,32
Szanse zwieksza to ze w trwajacym wlasnie meczu tej ligi zanosi sie na under.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Donbes podaje,ze prawdopodobnie w Pelicans nie zagra dzis Moore i Holiday,niepewny jest tez Davis,no i ta trojka ,ktora od dłuzszego czasu nie gra.

tomek80 5,7K

tomek80

Użytkownik
Singli za większą kase w NBA ,raczej nie warto,bo wiadomo co sie odpierdziela ;)
Zagram sobie take małe aku:
Nets +10.5pkt
Denver
Memphis +6.5pkt
Cavaliers +5.5pkt
Chicago-Portland over 204pkt
Kurs 7.65

Otrzymane punkty reputacji: +1
uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
Cleveland : Raptors to jakieś trap game. Postawiłem na Cavsów, ale chyba zaczynam żałować. Poszła masówka, bo przecież Cavsi nie mogą przegrać 4 meczu z rzędu, ale kurs w granicach 2 nie jest wystawiony przez buki przypadkowo. Poprzednie dwa mecze w tym sezonie close game. Na betsafe widziałem sumę punktów druzyny - Raptors under 109 po 1,91 i to wydaje mi się być dość pewnym betem. Jeżeli Cavsi mają przegrać 4 raz to nie przegrają blowoutem. Jestem ciekaw tego meczu, ale wyczuwam spory smród tutaj :p

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Cleveland : Raptors to jakieś trap game. Postawiłem na Cavsów, ale chyba zaczynam żałować. Poszła masówka, bo przecież Cavsi nie mogą przegrać 4 meczu z rzędu, ale kurs w granicach 2 nie jest wystawiony przez buki przypadkowo. Poprzednie dwa mecze w tym sezonie close game. Na betsafe widziałem sumę punktów druzyny - Raptors under 109 po 1,91 i to wydaje mi się być dość pewnym betem. Jeżeli Cavsi mają przegrać 4 raz to nie przegrają blowoutem. Jestem ciekaw tego meczu, ale wyczuwam spory smród tutaj :p
według bf:

€ 22,894 Cavs
€ 28,209 Raptors

uefowillcox 796

uefowillcox

Użytkownik
według bf:
€ 22,894 Cavs
€ 28,209 Raptors
wow, to jestem w szoku. Wszędzie gdzie czytam opinie to ludzie stawiają na Cavsów, nie wiedziałem , że jednak tak to wygląda. Dobrze, w takim razie są szanse na powodzenie mojego zakładu ????
@Tomek80 - według mnie Cavsi to najlepsza drużyna ligi na ten moment. Oczywiście w meczach, w których im się chce. Mają lepszy roster od Raptorów, przyznam, że dawno nie widziałem meczu z ekipy z toronto, ale tam żeby wszystko ładnie wyglądało to musi Lowry albo DeRozan odpalić. Nie jestem wciąż do nich przekonany. Valanciunas ciut nie ten kaliber, Caroll tak samo.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
wow, to jestem w szoku. Wszędzie gdzie czytam opinie to ludzie stawiają na Cavsów, nie wiedziałem , że jednak tak to wygląda. Dobrze, w takim razie są szanse na powodzenie mojego zakładu ????
To tak jak z sondazowniami...80% na Komorowskiego...albo Pewka ze Clinton wygra..., w sondazowniach wiekszosc mowi tak jak chce sondaz, ale w rzeczywistosci robi odwrotnie;p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom