Nie grałbym w stronę Bostonu.4x jedynki w NHL to by było zbyt piękne.
pewnie zawali najniższy kurs czyli CBJ
BOS + WAS fajnie wygląda.
Nie wiem,czy to wystarczy,z miami grali padake straszną.Fajnie to wygląda Portland, Rondo zawieszony.
Oglądałem z Miami, słabo grali to fakt, ale nie sądzę żeby liderzy znów zagrali taki dramat. Portland w ogóle potrzebuję jakiegoś kopa, bo grają słabo od początku sezonu, dziś brak Rondo, jakiś to plus jest, może odpalą.Nie wiem,czy to wystarczy,z miami grali padake straszną.
To bylo proste 2-1 40 min.Jako że idzie to próbujemy dalej.
Skromna stawka
Estudiantes - Communicaciones over 2,5 @ 2,50
Dziś overy w Grecji (2,70), Portugalii (2,40) czy dwa wysokie wyniki w Rumunii. Prawem serii szukamy tego po drugiej stronie Atlantyku!
według bf:Cleveland : Raptors to jakieś trap game. Postawiłem na Cavsów, ale chyba zaczynam żałować. Poszła masówka, bo przecież Cavsi nie mogą przegrać 4 meczu z rzędu, ale kurs w granicach 2 nie jest wystawiony przez buki przypadkowo. Poprzednie dwa mecze w tym sezonie close game. Na betsafe widziałem sumę punktów druzyny - Raptors under 109 po 1,91 i to wydaje mi się być dość pewnym betem. Jeżeli Cavsi mają przegrać 4 raz to nie przegrają blowoutem. Jestem ciekaw tego meczu, ale wyczuwam spory smród tutaj
wow, to jestem w szoku. Wszędzie gdzie czytam opinie to ludzie stawiają na Cavsów, nie wiedziałem , że jednak tak to wygląda. Dobrze, w takim razie są szanse na powodzenie mojego zakładu ????według bf:
⏠22,894 Cavs
⏠28,209 Raptors
To tak jak z sondazowniami...80% na Komorowskiego...albo Pewka ze Clinton wygra..., w sondazowniach wiekszosc mowi tak jak chce sondaz, ale w rzeczywistosci robi odwrotnie;pwow, to jestem w szoku. Wszędzie gdzie czytam opinie to ludzie stawiają na Cavsów, nie wiedziałem , że jednak tak to wygląda. Dobrze, w takim razie są szanse na powodzenie mojego zakładu ????