>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Całoroczny w tym sezonie wprowadził opóźnienie w transmisjach nba, w poprzednim sezonie nie mieli żadnego i nie nadążali z aktualizowaniem wyniku, przez co ludzie dobre kursy na live łapali.

P 195

porugalia

Użytkownik
Całoroczny w tym sezonie wprowadził opóźnienie w transmisjach nba, w poprzednim sezonie nie mieli żadnego i nie nadążali z aktualizowaniem wyniku, przez co ludzie dobre kursy na live łapali.
nie tylko w nba, znałem osobę co na plk siedziała na meczu i potrafiła co nieco połapać ;)

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
mozesz napisac na foru czy ktos ma problemy z ladbrokes moze ktos ma tam konto poblokowane wszystko meczy na live nic nie ma cash outy na nba mi poznikaly ???

Otrzymalem to na Priv, takze jesli ktos wie co na rzeczy to bylbym wdzieczny. Dzieki.

Otrzymane punkty reputacji: +1
Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
Te Pingwiny co mają siłe w ataku to mają ale jak oglądam te ich mecze to stwierdzam, że obrona to tam jest dno całkowite.

atp_open 4K

atp_open

Użytkownik
mozesz napisac na foru czy ktos ma problemy z ladbrokes moze ktos ma tam konto poblokowane wszystko meczy na live nic nie ma cash outy na nba mi poznikaly ???

Otrzymalem to na Priv, takze jesli ktos wie co na rzeczy to bylbym wdzieczny. Dzieki.

Ktos cos? ma ktos LB I wszystko dziala?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom