18,3K bo86bo Użytkownik Grudzień 6, 2016 #901 Z tego co wiem, na Bet365 nie możesz zamknąć zakładu "coś + over/under" ;p przynajmniej ja nigdy nie mogłem. Kliknij aby rozwinąć... Ja nigdy nie zamykałem ale sprawdzę przy najbliższej okazji
Z tego co wiem, na Bet365 nie możesz zamknąć zakładu "coś + over/under" ;p przynajmniej ja nigdy nie mogłem. Kliknij aby rozwinąć... Ja nigdy nie zamykałem ale sprawdzę przy najbliższej okazji
4,5K kamillo91 Użytkownik Grudzień 6, 2016 #902 Golden State Warriors - Indiana czy ktoś umie to znalexc na bet at home ????
4,2K zuchman Użytkownik Grudzień 6, 2016 #903 Boavista 4. gol @2.40 Sociedad strzelić jeszcze jedną! go go!
136 rodd Użytkownik Grudzień 6, 2016 #904 Udinese nic po przerwie nie gra? Ktos patrzy? Kliknij aby rozwinąć... Przewazaja ale bez przekonania, chyba juz swietuja rocznice jak to wlosi:grin: e;Bologna czerwo
Udinese nic po przerwie nie gra? Ktos patrzy? Kliknij aby rozwinąć... Przewazaja ale bez przekonania, chyba juz swietuja rocznice jak to wlosi:grin: e;Bologna czerwo
2K prezezo Użytkownik Grudzień 6, 2016 #905 Golden State Warriors - Indiana czy ktoś umie to znalexc na bet at home ???? Kliknij aby rozwinąć... Chyba nie ma tego meczu w ofercie, więc ciężko będzie go znaleźć ????
Golden State Warriors - Indiana czy ktoś umie to znalexc na bet at home ???? Kliknij aby rozwinąć... Chyba nie ma tego meczu w ofercie, więc ciężko będzie go znaleźć ????
122 leniwylen Użytkownik Grudzień 6, 2016 #906 Udinese nic po przerwie nie gra? Ktos patrzy? Kliknij aby rozwinąć... Udine lekka przewaga, ale coś mi się widzi że tam dzisiaj bez bramek będzie
Udinese nic po przerwie nie gra? Ktos patrzy? Kliknij aby rozwinąć... Udine lekka przewaga, ale coś mi się widzi że tam dzisiaj bez bramek będzie
5,7K tomek80 Użytkownik Grudzień 6, 2016 #908 Ja nigdy nie zamykałem ale sprawdzę przy najbliższej okazji Kliknij aby rozwinąć... Mozna,od kilku lat.
Ja nigdy nie zamykałem ale sprawdzę przy najbliższej okazji Kliknij aby rozwinąć... Mozna,od kilku lat.
407 matiee Użytkownik Grudzień 6, 2016 #909 Serie B Benevento - Cesena Benevento @2.25 365 Kliknij aby rozwinąć...
928 furman19 Użytkownik Grudzień 6, 2016 #911 Mozna,od kilku lat. Kliknij aby rozwinąć... no nie przesadzaj chyba z rok będzie może półtora.
251 ice29 Użytkownik Grudzień 6, 2016 #912 Chyba KubaM miał rację. Z tego co pamiętam to w bet365 nie można zamykać takich zakładów.
421 julek Użytkownik Grudzień 6, 2016 #913 ale tu jesdt mowa o zamykaniu zakładu 1x2/bts+ under/over. A tych zakładów nie można zamykać.
359 tobias Użytkownik Grudzień 6, 2016 #916 slupek Sociedad ??? dobrze widziałem? Kliknij aby rozwinąć... Nawet 2
4,6K kuchcik Użytkownik Grudzień 6, 2016 #917 no nie przesadzaj chyba z rok będzie może półtora. Kliknij aby rozwinąć... Może już Unibet ma na myśli.
no nie przesadzaj chyba z rok będzie może półtora. Kliknij aby rozwinąć... Może już Unibet ma na myśli.
407 matiee Użytkownik Grudzień 6, 2016 #918 Bologna defensywka i jeszcze wytrzymajcie z remisem do końca to będę bardzo szczęśliwy ???? ???? ????
Bologna defensywka i jeszcze wytrzymajcie z remisem do końca to będę bardzo szczęśliwy ???? ???? ????
4,2K zuchman Użytkownik Grudzień 6, 2016 #919 karwasz twarz barabasz, myślałem że zabije na amen ten mecz ????
5,7K tomek80 Użytkownik Grudzień 6, 2016 #920 no nie przesadzaj chyba z rok będzie może półtora. Kliknij aby rozwinąć... Mam tam konto przynajmniej 3 lata i nie pamiętam,zeby nie było takiej opcji.
no nie przesadzaj chyba z rok będzie może półtora. Kliknij aby rozwinąć... Mam tam konto przynajmniej 3 lata i nie pamiętam,zeby nie było takiej opcji.