>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Dobra, ja mam Sociedad wygra jedną z połów, pora się budzić. :p Arka + Depor, ciekawe czy ktoś z forum tak pograł przeciwko działom. :-D

prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
Middlesbrough @ 2,00
Udinese @ 2,10
Gram dwa single. Oba mecze bardzo podobne. Gospodarze dominują. Jedna wygrana daje zwrot stawki.

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Uwierzycie,że nie wiedziałem,że można zamykać zakłady... wczoraj postawiłem na United i poniżej 2.5 gola w meczu z Evertonem. Od 75&#39; strata bramki przez MU wisiała w powietrzu. Zadzwonił kumpel i powiedział mi,że można zamknąć zakład. Pech chciał,że była 86&#39; i laptop wyłączony... zanim się zalogowałem Fellaini zrobił to co zrobił. Szlag mnie trafił. Sorry ja wpis poza tematem ale gdzieś żal musiałem wylać. Pozdro

kubam 24,8K

kubam

Użytkownik
Uwierzycie,że nie wiedziałem,że można zamykać zakłady... wczoraj postawiłem na United i poniżej 2.5 gola w meczu z Evertonem. Od 75&#39; strata bramki przez MU wisiała w powietrzu. Zadzwonił kumpel i powiedział mi,że można zamknąć zakład. Pech chciał,że była 86&#39; i laptop wyłączony... zanim się zalogowałem Fellaini zrobił to co zrobił. Szlag mnie trafił. Sorry ja wpis poza tematem ale gdzieś żal musiałem wylać. Pozdro
Z tego co wiem, na bet365 nie możesz zamknąć zakładu &quot;coś + over/under&quot; ;p przynajmniej ja nigdy nie mogłem.

H 902

hank

Użytkownik
o kontrze też nie słyszałeś?

bo86bo 18,3K

bo86bo

Użytkownik
Słyszałem ale mam duszę hazardzisty... Spokojnie na swoje wyjdę jadę progresją ten zakład ;) chyba,że skończą się fundusze.

D 116

dziubols

Użytkownik
Jak dobrze patrze to La Coruna w tym roku w meczu o punkty jeszcze nigdy u siebie nie miala czystego konta.. Na BTS 1,57 a co im lezy sobie jednego stracic.. Pytanie czy Sociedad cos gra ?

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Wyjaśnienei terminu &quot;dog&quot; na najlepszym (chyba) forum bukmacherskim w dziale NBA. &quot;Dogów czyli co?&quot;
Odpowiedź: &quot;psów.&quot; :grin::spokodfhgfh:

Otrzymane punkty reputacji: +3
Semtex 264,1K

Semtex

Użytkownik
To nie jest najlepsze forum, znam co najmniej jedno, które jest lepsze. Nie skakać z offence tylko się odniosłem do postu wyżej. Pozdro!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom