>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
ice29 251

ice29

Użytkownik
Ale co Ty, przecież @Wawo miał info, że będzie 0:0, więc specjalnie karnego nie strzelili i celowali później w słupki i poprzeczki, byle 0:0 utrzymać :cool:
przyznam, że dopiero teraz uwierzyłem że włoska piłka jest ustawiona

G 370

golkiper

Użytkownik
kurna tak to jest właśnie, jak człowiek analizuje wymyśla kombinuje rożne i dupa ledwo ledwo ciułają, albo zupełna klapa jak wczoraj Jagiellonia z Lechem 3 w całym meczu, a teraz Deportivo - Sociedad odpuszczone i w 10 minut 7 korków... niemozliwe.

piotrex007 119,2K

piotrex007

Użytkownik
Siekiera zaś zaczarował... nie możecie go zbanować jakoś? :p
To właśnie trzeba czekać na to, co on zagra i wtedy zagrać na odwrót :jezora: Trzeba wykorzystywać jego potencjał ???? Mialem grać w tym meczu over 1,5 Sociedad, bo lepsze to niż win, ostatecznie nie zagrałem, bo wcześniejszy over 1,5 Ruchu nie wszedł ;)

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Bologna nie wygrała na wyjeździe od 14 lutego. Ostatnim zespołem jaki pokonali grając na wyjeździe był dzisiejszy rywal Udinese. Przypadek? NEI SOONDZE! ;)
Bologna @4.33
Hull ma szansę wygrać?
Middlesbrough @1.90
ja mam gospodarzy zagranych jak co, ale nie namawiam.

_beafraid 879

_beafraid

Użytkownik
Hull ma szansę wygrać?
Zawsze ma, ale nie ładowałbym się w to, M&#39;boro lepiej zaczęło, grają u siebie, więc może być ciężko o wygraną Hull, bardziej grałbym brak czystego konta M&#39;boro, na bramce Valdes, tracą bramkę w prawie każdym meczu ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom