JESTEM bogaty!!!!Chievo - Genua
under 0,5
8.0 bet365
Bardzo pewny typ na dzisiejsza wloska!
przyznam, że dopiero teraz uwierzyłem że włoska piłka jest ustawionaAle co Ty, przecież @Wawo miał info, że będzie 0:0, więc specjalnie karnego nie strzelili i celowali później w słupki i poprzeczki, byle 0:0 utrzymać
Oglądałeś spotkanie czy stwierdzasz po wyniku? ???? ????przyznam, że dopiero teraz uwierzyłem że włoska piłka jest ustawiona
no przecież się śmieję z forumowego trollaOglądałeś spotkanie czy stwierdzasz po wyniku? ???? ????
http://swe2016.ehf-euro.com/schedule-results/live-report/gdzie ogarne statystyki meczu na zywo w ręczną? chodzi mi np o to kto bramki rzuca na live..
Ja oglądałem, bynajmniej Chievo nie chciało wygrać, ale nie ma co płakać po fakcie ????Oglądałeś spotkanie czy stwierdzasz po wyniku? ???? ????
To właśnie trzeba czekać na to, co on zagra i wtedy zagrać na odwrót :jezora: Trzeba wykorzystywać jego potencjał ???? Mialem grać w tym meczu over 1,5 Sociedad, bo lepsze to niż win, ostatecznie nie zagrałem, bo wcześniejszy over 1,5 Ruchu nie wszedłSiekiera zaś zaczarował... nie możecie go zbanować jakoś?
Middlesbrough @1.90Hull ma szansę wygrać?
Zawsze ma, ale nie ładowałbym się w to, M'boro lepiej zaczęło, grają u siebie, więc może być ciężko o wygraną Hull, bardziej grałbym brak czystego konta M'boro, na bramce Valdes, tracą bramkę w prawie każdym meczu ????Hull ma szansę wygrać?