Nie sądzę żeby spuścili z tonu st ligę Przegrywa tylko jedna bramka także wszystko się może wydarzyć w 2 połowie. Uważam.ze Celta strzeli w drugiej połowie dla spokojuW Celcie widzę under 2,5. W szatni dowiadują się o wyniku i trochę spuszczają z tonu bo wiedzą, że cieżko będzie się nie dostać. 1,83 w Bet365
Już mogę zamykać z zyskiem : D z 2-0 do 2-2 w rożnych Ajax, czekamy na 3Ajax pierwszy 3 rożne
@6
gdzies taki kurs zlapal, jak juz 1 bramke mieli roznicy minute temuHolandia win w ręczną po 6.10 próbujemy
haha to samo miałem go pytać, mogłobyć troche ponad 2 max a nie 6... 3 minuty temugdzies taki kurs zlapal, jak juz 1 bramke mieli roznicy minute temu
poszedł reput,dziękiWydaje mi się że nie miałem z tym nigdy problemu i zawsze wszystko szło po paru godzinach, niezależnie od dnia...
Też śledzę i dziwny to mecz jak na żadną stawkę, a młodzianie z Niecei bazujący niby tylko na szybkości, ale wiatr robią.We Francji mecz pod dyktando Krasnodaru, Nicea bazuje tylko na szybkości i jakiejś kontrze. Jak tylko Krasnodar zbliżał się do 16stki to defensywa już się gubiła, ale co z tego jak Krasnodar poczuł w sobie Barcelonę i robią 100 podań w polu karnym zamiast ładować z każdej pozycji. Jeszcze dobra okazja w 45 Smołowa i też nic.
Wujek domel dobra rada mowi zebys zamykal i cieszyl sie mniejsza wygrana bo 1 korner.moment moze byc a liege przegrywaJuż mogę zamykać z zyskiem : D z 2-0 do 2-2 w rożnych Ajax, czekamy na 3