>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
prezezo 2K

prezezo

Użytkownik
No wygląda to dramatycznie wszystko niestety. W Argentynie też w sumie fajny mecz, dużo sytuacji, poprzeczka, słupek i 0:0 HT. Ech... To nie będzie zielony wieczór.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
We Francji mecz pod dyktando Krasnodaru, Nicea bazuje tylko na szybkości i jakiejś kontrze. Jak tylko Krasnodar zbliżał się do 16stki to defensywa już się gubiła, ale co z tego jak Krasnodar poczuł w sobie Barcelonę i robią 100 podań w polu karnym zamiast ładować z każdej pozycji. Jeszcze dobra okazja w 45 Smołowa i też nic.

K 640

KitJhJAWU

Użytkownik
Wydaje mi się że nie miałem z tym nigdy problemu i zawsze wszystko szło po paru godzinach, niezależnie od dnia...

Otrzymane punkty reputacji: +10
1golxx 105

1golxx

Użytkownik
W Celcie widzę under 2,5. W szatni dowiadują się o wyniku i trochę spuszczają z tonu bo wiedzą, że cieżko będzie się nie dostać. 1,83 w Bet365
Nie sądzę żeby spuścili z tonu st ligę Przegrywa tylko jedna bramka także wszystko się może wydarzyć w 2 połowie. Uważam.ze Celta strzeli w drugiej połowie dla spokoju

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
We Francji mecz pod dyktando Krasnodaru, Nicea bazuje tylko na szybkości i jakiejś kontrze. Jak tylko Krasnodar zbliżał się do 16stki to defensywa już się gubiła, ale co z tego jak Krasnodar poczuł w sobie Barcelonę i robią 100 podań w polu karnym zamiast ładować z każdej pozycji. Jeszcze dobra okazja w 45 Smołowa i też nic.
Też śledzę i dziwny to mecz jak na żadną stawkę, a młodzianie z Niecei bazujący niby tylko na szybkości, ale wiatr robią.

Krasnodar mam na bts, ot tak do taśmy, więc ten remis pasuje i im i mi, a nie sądzę, że po przerwie obraz gry się zmieni.

Na becie na under 1,5 już tylko 1.6 :V

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Tak patrząc na te wyniki i w sumie na te 8-9 spotkań gdzie tylko jednej stronie zależało to nie widzę jakiegoś specjalnego &quot;oddawania meczu&quot;. Może jedynie końcówka w Gent. To już w LM Brugia, Leicester i Sporting mocniej olały
Takie Pilzno, Szachtar czy teraz Ajax zupełnie niczym się nie kierują. Standard nie istnieje do 45 minuty, ale uprzedzałem że brakuje mózgu w ofensywie i jeszcze jednego ze środka pola

otekos 2,7K

otekos

Użytkownik
Betsson dziwne ruchy kursów live są tam serio polecam, łapałem przy -2 bramki Holandii i piłka Francji. Straciły poszła kontra i kurs spadł na max 3.5

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom