Teraz sprawdziłem (głupi, że nie zrobiłem tego przed meczem) - ilość zawodników, którzy znaleźli się w pierwszym składzie na pierwszy mecz:Sparta dobry skład, oni już kończą rok tym meczem. Dla takiej ekipy starcie na San Siro to nie będzie smutny obowiązek jak gwiazdek w Interze.
Rozliczam na najwyżej będę sobie pluł w brodę że mogłem wyciągnąć więcej ????Wujek domel dobra rada mowi zebys zamykal i cieszyl sie mniejsza wygrana bo 1 korner.moment moze byc a liege przegrywa
słusznie, ja już zagrałem takJeśli chodzi o mecz Southampton-Hapoel.
Kusi kurs na over 1.5 gola. Dlaczego? Bo Izraelczycy muszą coś strzelać inaczej odpadną. A jak wpadnie jeden gol to i drugi bo będzie taka sama sytuacja. Pewnie w którymś momencie Hapoel zaryzykuję i pójdzie do ataku i zrobi się miejsce do kontry...
Zejście Mario pogrzebało szanse gospodarzy, jakiekolwiekKrasnodar raz, nie kto inny jak Smołow. W końcu spokojne wykończenie akcji bez podpalania się.
To teraz niech się Nicea wyszumi i lecimy po 2-0.
A tam utrzymać, po zwycięstwo! ????brawo Sparta, teraz utrzymać ????
Liege nie istnieje w srodku pola. Ajax lepszy, choc gospdoarze cos tam probuja. Nie liczylbym jednak na combacka...Dobra a Liege-Ajax jak to wyglada? Szansa na jakis comeback?