>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [45]

Status
Zamknięty.
leniwylen 122

leniwylen

Użytkownik
jak ktoś ma konto w stsie to kurs na GSW @1.35 wciąż wisi. może się komuś przyda to dubla. Jazz bez 4 podstawowych graczy. wszędzie ostre spadki.

rodzyn7 6,7K

rodzyn7

Użytkownik
Sparta dobry skład, oni już kończą rok tym meczem. Dla takiej ekipy starcie na San Siro to nie będzie smutny obowiązek jak gwiazdek w Interze.
Teraz sprawdziłem (głupi, że nie zrobiłem tego przed meczem) - ilość zawodników, którzy znaleźli się w pierwszym składzie na pierwszy mecz:
Inter 6/11
Sparta 7/11

No nic, oby jeszcze wyciągnęli.

matiee 407

matiee

Użytkownik
Jeśli chodzi o mecz Southampton-Hapoel.
Kusi kurs na over 1.5 gola. Dlaczego? Bo Izraelczycy muszą coś strzelać inaczej odpadną. A jak wpadnie jeden gol to i drugi bo będzie taka sama sytuacja. Pewnie w którymś momencie Hapoel zaryzykuję i pójdzie do ataku i zrobi się miejsce do kontry...

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Krasnodar raz, nie kto inny jak Smołow. W końcu spokojne wykończenie akcji bez podpalania się.
To teraz niech się Nicea wyszumi i lecimy po 2-0.

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
Jeśli chodzi o mecz Southampton-Hapoel.
Kusi kurs na over 1.5 gola. Dlaczego? Bo Izraelczycy muszą coś strzelać inaczej odpadną. A jak wpadnie jeden gol to i drugi bo będzie taka sama sytuacja. Pewnie w którymś momencie Hapoel zaryzykuję i pójdzie do ataku i zrobi się miejsce do kontry...
słusznie, ja już zagrałem tak
1 (0-0) - Powyżej 1.0
Southampton v Hapoel Beer Sheva
(Azjatycka suma goli - na żywo) 08/12/2016 Brak 1,775 Odbędzie się

SPARTA 1-1 a już wcześniej ktoś płakał jakby auto sprzedawał...

U 0

Usunięty użytkownik 130176

Gość
Krasnodar raz, nie kto inny jak Smołow. W końcu spokojne wykończenie akcji bez podpalania się.
To teraz niech się Nicea wyszumi i lecimy po 2-0.
Zejście Mario pogrzebało szanse gospodarzy, jakiekolwiek

B 1,5K

baltazar_gabka

Użytkownik
Witam panowie...
Krasnodar czerwona kartka... Bardzo jestem ciekaw co Celta wymodzi...przy tym wyniku Liege ( czyli przegranej ) nawet remis Hiszpanom daje awans...

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Dobra a Liege-Ajax jak to wyglada? Szansa na jakis comeback?
Liege nie istnieje w srodku pola. Ajax lepszy, choc gospdoarze cos tam probuja. Nie liczylbym jednak na combacka...
podtrzymuje swoja opinie, kartki do gry...bo robi sie ostro.

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Zamiast autu dla Nicei i ewentualnej żółtej Granqista jest karny i czerwona. Pozamiatane
A wszystko się zaczęło od pajacowania bramkarza i kiwek. Mówiłem, zapatrzyli się na Barcelonę

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom